Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 2-8/3/24

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 2-8/3/24

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης.

Άστατος ο καιρός κατα περιόδους την νέα εβδομάδα με τοπικές βροχές στα πεδινά και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά, αλλά και ημέρες με ηλιοφάνεια.

Αναλυτική εκτίμηση βροχοπτώσεων-χιονοπτώσεων αλλά και θερμοκρασιών για τις επόμενες 7 ημέρες για Θεσσαλία και Σποράδες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/3/24

Αναμένεται βελτιωμένος καιρός με πυκνές ομίχλες τις πρωινές ώρες και τοπικές μπόρες το μεσημέρι-απόγευμα στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 3 έως 17 βαθμούς κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/3/24

Προβλέπεται βελτιωμένος καιρός με μικρή πιθανότητα το μεσημέρι να σημειωθούν λίγες μπόρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 3 έως 18 βαθμούς κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 4/3/24

Αρχικά προβλέπεται βελτιωμένος καιρός αλλά απο το μεσημέρι και απο τα δυτικά της περιφέρειας θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ψηλά τμήματα των βουνών. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 4 έως 18 βαθμούς κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 5/3/24

Προβλέπεται βελτιωμένος καιρός ίσως τοπικές βροχές σημειωθούν στην Πίνδο και τον Όλυμπο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 2 έως 17 βαθμούς κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 6/3/24

Προβλέπεται βελτιωμένος καιρός, τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες αστάθεια στα ορεινά θα δώσει τοπικές μπόρες που ίσως πρόσκαιρα επηρεάσουν και κάποια πεδινά τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 3 έως 18 βαθμούς κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 7/3/24

Αναμένεται άστατος καιρός με ηλιοφάνεια και τοπικές μπόρες τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 4 έως 17 βαθμούς κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/3/24

Προβλέπεται βελτιωμένος καιρός ίσως τοπικές μπόρες σημειωθούν το μεσημέρι-απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 3 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες θα ανατρέχετε στα τακτικά δελτία καιρού Ελλάδας και Θεσσαλίας που δημοσιεύω κάθε 2-3 ημέρες.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΕΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2-8/3/24

ventusky.com
ventusky.com
Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ξέρετε απο που ενημερώνεστε!
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό site της Θεσσαλίας.
meteo-thessalia.gr
facebook: Panos Archontis C
fb page: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *