Ποιοί Είμαστε

Ο Πάνος Αρχοντής είναι πτυχιούχος μουσικολογίας γεννημένος το 1992 στην Λάρισα. Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος-προγνώστης, ιδρυτής του meteo-thessalia.gr παρατηρεί τον καιρό εδώ και 18 χρόνια και γράφει προγνώσεις καιρού απο το 2010 στο πρώην blog του meteoagia και νύν site του. Έχει εκφωνήσει δελτία καιρού απο το 2012 έως και σήμερα σε πολλά ραδιοφωνα της Θεσσαλίας και έχει συνεργαστεί με τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλίας για την πρόγνωση. Σήμερα παρουσιάζει τον καιρό στο ραδιόφωνο Πόλις 99,4 ,ενώ συνεργάζεται με πολλά ειδησεογραφικά sites της Θεσσαλίας και με την εφημερίδα Ελευθερία της Λάρισας. Εργάζεται επαγγελματικά στο αρτοποιείο της οικογένειάς του στην Αγιά Λάρισας.

Ο Κωνσταντίνος Δανιήλ είναι γεννημένος στην Καρδίτσα το 1979, σπούδασε Μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές διετούς διάρκειας στην Μετεωρολογία στο τμήμα Φυσικής του ΕΚΠΑ. Συγκεκριμένα έχει κάνει διπλωματική εργασία ”Μελέτη και συμπεράσματα της μεταφοράς στροβιλισμού στα 300hPa, πάνω από την ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου Αθηνών κατά την έναρξη επεισοδίων ρύπανσης”. Διετέλεσε Διευθυντής στο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Σοφάδων και σήμερα είναι καθηγητής στο 7ο Γυμνάσιο Καρδίτσας. Μετεωρολόγος και αρθρογράφος στο site μας με μεγάλη εμπειρία και αξιοπιστία στις προγνώσεις του και στα επιστημονικά του άρθρα.

Η Ευαγγελία Μαντζάρα γεννημένη το 1990 με καταγωγή από την περιοχή της Ελασσόνας. Το 2012 αποφοίτησε από το τμήμα φυσικής του Παν/μίου Ιωαννίνων, όπου εκπόνησε πτυχιακή εργασία με τίτλο «Σύγκριση των ημερήσιων τιμών της μέγιστης και ελάχιστης θερμοκρασίας και του ύψους υετού των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Παν/μιου Ιωαννίνων και Ανατολής». Έπειτα συνέχισε στο ίδιο τμήμα για μεταπτυχιακές σπουδές στο πρόγραμμα «Ατμοσφαιρικές Επιστήμες και Περιβάλλον», από το οποίο αποφοίτησε το 2014 με άριστα. Εκεί είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί με την πρόγνωση καιρού για την περιοχή των Ιωαννίνων, ενώ εκπόνησε διπλωματική εργασία με τίτλο «Μελέτη της ανθρώπινης δυσφορίας κατά το θέρος στις περιοχές Αθηνών και Ιωαννίνων με τη χρήση του βίο μετεωρολογικού δείκτη UTCI». Το 2017 αποφοίτησε από το ΜΠΣ στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση του Παν/μιου Λευκωσίας. Από το 2012 έως το 2018 εργάζονταν στην ιδιωτική εκπαίδευση, ενώ από το 2019 είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια της ειδικής αγωγής. Στο site μας θα γράφει προγνώσεις και άρθρα.

 

Ο Σάββας Σίσκος γεννημένος στην Θεσσαλονίκη το 1992 αφοσιωμένος στην παρατήρηση, μελέτη και ερμηνεία των καιρικών φαινομένων απο μικρή ηλικία με αγάπη για το χιόνι. Σπούδασε μαθηματικός στο ΑΠΘ και εκπόνησε εργασία με τίτλο ”«Μεταβλητότητα της Τροπόπαυσης πάνω από την περιοχή της Θεσσαλονίκης»”. Τέλος αυτό το διάστημα κάνει το μεταπτυχιακό του στο ΠΜΣ Μετεωρολογία, Κλιματολογία και Ατμοσφαιρικο Περιβάλλον του Α.Π.Θ του τομέα μετεωρολογίας και κλιματολογίας, του τμήματος γεωλογίας του Α.Π.Θ. Στο site μας θα γράφει αναλυτικές προγνώσεις για όλη τη βόρεια χώρα και για την Θεσσαλονίκη.

Total Page Visits: 1534 - Today Page Visits: 6