Πολιτική Απορρήτου

Όροι Χρήσης της Ιστοσελίδας και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Ασφάλειας και Απορρήτου

1. Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου τoυ meteo-thessalia.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος website με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993, σχετική Οδηγία Ε.Ε. 29/2001/EC και κανόνες Διεθνούς Δικαίου.

2. ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ τις προγνώσεις για ζητήματα περιουσίας, προστασίας ζωής και ιδιοκτησίας. Σ’ αυτά αρμόδια είναι η ΕΜΥ. Το παρόν website είναι μια ερασιτεχνική προσπάθεια ενημέρωσης.

3. Η ιστοσελίδα μας και οι κάμερες που χρησιμοποιούμε για παροχή εικόνας, ΔΕΝ καταγράφουν δεδομένα εικόνας ή ήχου, παρά μόνο μεταδίδουν ζωντανά. Σε καμία περίπτωση δε θα αποθηκευτούν δεδομένα εικόνας ή ήχου, ούτε φυσικά θα χρησιμοποιηθούν για κανένα λόγο και με κανένα τρόπο. Οι κάμερες που χρησιμοποιούνται για την προβολή εικόνων, δε φέρουν δυνατότητα στρέψης, εστίασης (ζουμ) και καταγραφής ήχου. Πρόκειται για τεχνικά μέσα, φιλικά εν γένει προς την ιδιωτικότητα, όπως ορίζεται στην κείμενη νομοθεσία και νομολογία. Σε κάθε περίπτωση, έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα, για αποφυγή προβολής προσωπικών δεδομένων, μέσω των καμερών της ιστοσελίδας μας (θόλωμα εικόνας, τοπική διαγραφή, μαύρισμα κλπ.). Αν έχετε διαπιστώσει οποιοδήποτε πρόβλημα στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας που άπτεται νομικών ή ηθικών θεμάτων, ειδικότερα όσον αφορά στην αναπαραγωγή του και τη χρήση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και της παρεχόμενη εικόνας, μέσω των καμερών, παρακαλείσθε να μας ειδοποιήσετε άμεσα.

4. Ο παρών ιστότοπος αναγνωρίζει και σέβεται το δικαίωμα προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του διαδικτύου, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Με την επίσκεψη και πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα και δίχως άλλο, τους όρους που περιγράφονται στην πολιτική αυτή.

5. α) Δεδομένα πλοήγησης
Ο ιστοχώρος μας συγκεντρώνει στοιχεία αναγνώρισης των χρηστών του χρησιμοποιώντας τεχνολογίες, όπως τα cookies ή/και την παρακολούθηση διευθύνσεων Πρωτοκόλλου Internet (IP). Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη/ χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Επιπλέον, συλλέγονται αυτόματα πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες που επισκέπτεται ο επισκέπτης και σχετικά με τους συνδέσμους σε ιστοχώρους τρίτων που ενδέχεται να επιλέξει ο χρήστης. Η επεξεργασία των παραπάνω δεδομένων γίνεται με σκοπό να σας παρέχουμε απρόσκοπτη πρόσβαση στις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας.

β) Φόρμα επικοινωνίας
Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε σχετικό σύνδεσμο (ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ), στον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για επίλυση προβλημάτων, προβολή αντιρρήσεων, αιτήματα διαγραφής τυχόν προσωπικών δεδομένων και δήλωσης εναντίωσης.