Πρόγνωση Ελλάδας 27-29/2/24 Άστατος τοπικά με βροχές, νέα κακοκαιρία απο το βράδυ της Πέμπτης (+χάρτης βροχής)

Πρόγνωση Ελλάδας 27-29/2/24 Άστατος τοπικά με βροχές, νέα κακοκαιρία απο το βράδυ της Πέμπτης (+χάρτης βροχής)

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης.

ΤΡΙΤΗ 27/2/24

Προβλέπεται βελτιωμένος καιρός στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας ενώ στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες, εκτός της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Νωρίς το πρωί στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και συγκεκριμένα στα Δωδεκάνησα, καθώς επίσης τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ και στο Αιγαίο νοτιοανατολικοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια απο 5 έως 16/18 βαθμούς κελσίου, στα κεντρικά απο 7 έως 17 βαθμούς κελσίου, στα νότια και νησιωτικά τμήματα απο 10 έως 17/18 βαθμούς κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/2/24

Αναμένεται άστατος καιρός με τοπικές ασθενείς βροχές σε περιοχές της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Στερεάς (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), της Εύβοιας, της ανατολικής Πελοποννήσου και πρόσκαιρα σε Κυκλάδες και Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται βελτιωμένος καιρός. Οι άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 6-7 μποφόρ και στο Αιγαίο νοτιοανατολικοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια απο 6 έως 16/17 βαθμούς κελσίου, στα δυτικά και το Ιόνιο απο 11 έως 19/20 βαθμούς κελσίου, στα κεντρικά απο 8 έως 17 βαθμούς, στα νότια και νησιωτικά τμήματα απο 12 έως 17 βαθμούς κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 29/2/24

Αναμένεται άστατος καιρός στα ηπειρωτικά τμήματα απο το ύψος της κεντρικής Μακεδονίας έως την Πελοπόννησο με βροχές, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά απο το ύψος της Θεσσαλονίκης και ανατολικότερα καθώς και στα νησιωτικά τμήματα δεν αναμένονται φαινόμενα. Απο αργά το απόγευμα και κυρίως την νύχτα αναμένεται επιδείνωση του καιρού στο Ιόνιο και την δυτική χώρα με έντονες βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 7-8 μποφόρ και στο Αιγαίο νοτιοανατολικοί 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια απο 7 έως 17/18 βαθμούς κελσίου, στα δυτικά και το Ιόνιο απο 11 έως 19/20 βαθμούς κελσίου, στα κεντρικά απο 9 έως 17 βαθμούς, στα νότια απο 12 έως 17/18 βαθμούς κελσίου.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ ΒΡΟΧΗΣ 27-29/2/24

ventusky.com
Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ξέρετε απο που ενημερώνεστε!
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό site της Θεσσαλίας.
meteo-thessalia.gr
facebook: Panos Archontis C
fb page: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Related articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *