Εισερχόμαστε σε μακρά περίοδο ζέστης- Εκτίμηση για τις επόμενες 15 ημέρες

Εισερχόμαστε σε μακρά περίοδο ζέστης- Εκτίμηση για τις επόμενες 15 ημέρες

Απο σήμερα 8/7 και για τις επόμενες τουλάχιστον 10-15 ημέρες η χώρας μας εισέρχεται σε μακρά περίοδο υψηλών θερμοκρασιών.

Να αναφέρω οτι παρακάτω σας δίνω μια γενική εικόνα του καιρού για τις επόμενες ημέρες και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση πρόγνωση.

9-13 Ιουλίου 2024

Πολύ ζεστός καιρός με λίγες πιθανές μπόρες στα ορεινά της βόρειας χώρας. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 37-39 βαθμούς, ενώ σε περιοχές γύρω απο το Αιγαίο το μελτέμι θα δροσίζει και θα κρατάει την θερμοκρασία 3-4 βαθμούς χαμηλότερα.

14-18 Ιουλίου 2024

Πολύ ζεστός καιρός, υπάρχει πιθανότητα για λίγες μπόρες στα ορεινά της βόρειας χώρας. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 37-39 με πιθανότητα οι μέγιστες να φθάσουν τοπικά και τους 41-42 βαθμούς κελσίου. Το μελτέμι θα δροσίζει τις περιοχές γύρω απο το Αιγαίο.

19-23 Ιουλίου 2024

Συνεχίζεται ο πολύ ζεστός καιρός, πιθανές τοπικές μπόρες στα ορεινά της βόρειας χώρας. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 39-42, κάποιες ημέρες το μελτέμι σε περιοχές γύρω απο το Αιγαίο θα κρατά την θερμοκρασία 3-4 βαθμούς χαμηλότερα.

Συνοψίζοντας τις επόμενες 15 ημέρες αναμένονται θερμοκρασίες πάνω απο τους 37 βαθμούς κελσίου στις περισσότερες περιοχές της χώρας με το ταβάνι αυτή τη στιγμή να δείχνει πως κάποιες ημέρες θα έχουμε και 40-42 βαθμούς κελσίου. Οι περιοχές που βρίσκονται γύρω απο το Αιγαίο θα δροσίζονται κατα διαστήματα λόγω του μελτεμιού που θα κρατάει η θερμοκρασία 3-4 βαθμούς πιο χαμηλά.

Ο κίνδυνος για εκδήλωση και εξάπλωση πυρκαγιάς θα βρίσκεται στο κόκκινο καθώς δεν αναμένονται βροχές (πέρα απο κάποιες μπόρες που ίσως σημειωθούν στα ορεινά της βόρειας χώρας), οι θερμοκρασίες θα είναι πολύ υψηλές σε καθημερινή βάση και το μελτέμι επίσης ενισχυμένο.

Τα κλιματιστικά θα δουλεύουν νυχθημερόν, ενώ θα δοκιμαστεί πολύ και το δίκτυο της ΔΕΗ.

Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΜΕΣΩ PAYPAL ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ

Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ξέρετε απο που ενημερώνεστε!
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό site της Θεσσαλίας.
meteo-thessalia.gr
facebook: Panos Archontis C
fb page: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Related articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *