Επιστροφή της έντονης αστάθειας από σήμερα με μπόρες και καταιγίδες στα ηπειρωτικά.

Επιστροφή της έντονης αστάθειας από σήμερα με μπόρες και καταιγίδες στα ηπειρωτικά.

“Ψυχρή λίμνη από τα ανατολικά κινούμενη δυτικότερα θα ξανά καταστήσει τον καιρό αρκετά άστατο από σήμερα, με μπόρες και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές στα ηπειρωτικά. Η αστάθεια φαίνεται να διατηρείται μέχρι και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.”

ΠΕΜΠΤΗ (17/06/2021)

Αναλυτικότερα για σήμερα Πέμπτη προοδευτικά άστατος θα καταστεί ο καιρός τις επόμενες ώρες στο σύνολο σχεδόν της ηπειρωτικής Μακεδονίας και Θράκης, με μπόρες και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές, που ίσως συνοδεύονται τοπικά από χαλάζι, ισχυρούς ανέμους και κεραυνούς. Τα φαινόμενα προς το απόγευμα ιίσως επηρεάσουν και παράκτιες περιοχές της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι δε θα προβληματίζουν και μόνο κατά τη διάρκεια των καταιγίδων θα ενισχύονται πρόσκαιρα, ενώ η θερμοκρασία θα φθάσει αργά το μεσημέρι στις κλειστές περιοχές και στους 30-31 βαθμούς Κελσίου

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Άστατος προοδευτικά θα καταστεί ο καιρός τις επόμενες ώρες με μπόρες και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι ασθενείς και προς το μεσημέρι με τη μορφή θαλάσσιας αύρας και πρόσκαιρα ενισχυόμενοι κατά τη διάρκεια των καταιγίδων. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως και τους 30 βαθμούς Κελσίου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ – ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ: Σάββας Σίσκος, Μαθηματικός – master φοιτητής του ΠΜΣ “Μετεωρολογία, Κλιματολογία και Ατμοσφαιρικό Περιβάλλον Α.Π.Θ”.

Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Related articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *