Πρόγνωση Αγιάς Παρασκευή-Κυριακή 6-8/2/15

 Νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές κυρίως το μεσημέρι,ενώ απο το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί αναμένουμε για την Παρασκευή στην κωμόπολη,οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 2-3 μποφόρ στρεφόμενοι σταδιακά σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 6 έως 13 βαθμούς κελσίου.

 Το Σάββατο προβλέπονται νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές κυρίως απο το απόγευμα και κατα την διάρκεια της νύχτας,οι άνεμοι δυτικοί 2 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 3 έως 12 βαθμούς κελσίου.


 Τέλος την Κυριακή λίγες βροχές νωρίς το πρωί και τοπικές χιονοπτώσεις πάνω απο τα 1000 μέτρα με  πρόσκαιρη βελτίωση αργότερα,σταδιακή επιδείνωση του καιρού απο αργά το βράδυ με τις χιονοπτώσεις να κατεβαίνουν και στα πεδινά τμήματα και μέσα στην κωμόπολη της Αγιάς,οι άνεμοι βόρειοι 3 μποφόρ που απο αργά την νύχτα θα ενισχυθούν,και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 1 έως 10 βαθμούς κελσίου (σε σημαντική πτώση απο το βράδυ).

Επειδή ακόμα υπάρχει μεγάλη ρευστότητα στα προγνωστικά στοιχεία,θα υπάρξει νέα ανανέωση τις επόμενες ημέρες στην πρόγνωση της Κυριακής με τα καινούρια και τελικά προγνωστικά στοιχεία.

Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *