Πρόγνωση Αγιάς Παρασκευή-Κυριακή 30-31/1 έως 1/2/15

 Νεφώσεις κατα περιόδους αυξημένες προβλέπονται για την Παρασκευή στην κωμόπολη με βροχές αργά το βράδυ,οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3 μποφόρ με τάση ενίσχυσης και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 3 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Το Σάββατο προβλέπεται κακοκαιρία με βροχές κατα διαστήματα έντονες κυρίως το πρωί και το απόγευμα και χιόνια στα ορεινά άνω των 1400 μέτρων θα υπάρχουν όμως και διαστήματα βελτίωσης,οι άνεμοι νοτιοδυτικοί ενισχυμένοι 5-6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 7 έως 15 βαθμούς κελσίου.
 
 Την Κυριακή προβλέπονται νεφώσεις κατα περιόδους αυξημένες με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και μικρή πιθανότητα να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές,οι άνεμοι νοτιοδυτικοί ενισχυμένοι 6-7 πρόσκαιρα και 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένιση απο το απόγευμα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 7 έως 18 βαθμούς κελσίου.
ΠΡΟΣΟΧΗ στους πολύ ισχυρούς ανέμους που θα φυσάνε για τουλάχιστον δύο 24ωρα και πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν ζημιές και σε ξηρά και σε θάλασσα!!
ΜΗΝ παρκάρετε κάτω απο μεγάλα δέντρα,επίσης αποφύγετε τη διέλευση κοντά από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου μπορεί ελαφρά αντικείμενα να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια, όπου μπορεί να πέσουν διάφορα αντικείμενα, όπως γλάστρες, σπασμένα τζάμια κλπ.)
Ασφαλίστε αντικείμενα που μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο και ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.
Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *