Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση εδώ και 3 χρόνια!!

 Σαν σήμερα πρίν απο 3 χρόνια δημιουργήθηκε το blog μας,το blog που αναδείξατε και το φτάσατε πολύ πολύ ψηλά!
 Κανείς δεν το περίμενε όταν θα γραφόταν η πρώτη πρόγνωση Αγιάς οτι ο κόσμος,εσείς,θα αγκαλιάζατε με τέτοια αγάπη αυτό το νέο εγχείρημα,απο έναν ερασιτέχνη Μετεωρολόγο που άν και ακόμη 18 χρόνων τότε τόλμισα και έγραψα δημόσια πρόγνωση για την περιοχή της Αγιάς.
Ειδικά τις τελευταίες μέρες υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα στο blog και στις προγνώσεις και σας ευχαριστώ ιδιαίτερα!

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους ανθρώπους που με βοήθησαν να μελετάω χάρτες,τα προγνωστικά μοντέλα κλπ,για να μπορώ σήμερα να βγάζω προγνώσεις και να σας ενημερώνω για το τί καιρό θα κάνει.
Τέλος δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω όλους εσάς που αυτά τα 3 χρόνια ενημερώνεστε απο το blog μας και μας εμπιστεύεστε για τον καιρό,όλους εσάς που μου στέλνετε μηνύματα στο facebook αλλά και στο chat μας,όλους εσάς που χάρη σε εσάς το blog μας έφτασε τις 96,180 προβολές!

 Όσο εσείς συνεχίζετε και μας συμπαραστέκεστε και μας διαβάζετε,τόσο εμείς θα συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε έγκυρα και έγκαιρα και φυσικά χωρίς διαφημίσεις,γιατί αυτό που κάνουμε το αγαπάμε και δέν το κάνουμε για να βγάλουμε χρήματα,ούτε για να μαζέψουμε κλίκ τάζοντας χιονιάδες!

 Χρόνια μας Πολλά λοιπόν και… χιόνια πολλά!!!

Επιμέλεια blog & προγνώσεων: Αρχοντής Παναγιώτης,Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος-Προγνώστης

Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *