Πρόγνωση Θεσσαλίας 25-27/1/13

Την Παρασκευή 25/1 το σκηνικό του καιρού θα είναι σχετικά μουντό με ασθενής έως μέτριας έντασης βροχές οι οποίες στα δυτικά ίσως είναι τοπικά και πρόσκαιρα έντονες.Οι χιονοπτώσεις θα εντοπίζονται πάνω από τα 1200 μέτρα κατά μέσο όρο.
Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ίσως τοπικά και πρόσκαιρα στο Νομό μαγνησίας φτάσουν τα 5 μποφόρ.Στα ορεινά έως μέτριοι.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε Τρίκαλα και Καρδίτσα από 4 έως 8 βαθμούς ,σε Λάρισα από 4 έως 10 βαθμούς και σε Βόλο από 8 έως 11 βαθμούς.

Το Σάββατο 26/1 θα επικρατεί αυξημένη συννεφιά η οποία τοπικά ίσως δώσει κάποιες ασθενούς έντασης βροχές οι όποιες χιονοπτώσεις θα εντοπίζονται πάνω από τα 1050 μέτρα κατά μέσο όρο.
Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε Τρίκαλα και Καρδίτσα από 3 έως 8 βαθμούς, σε Λάρισα από 4 έως 10 βαθμούς και σε Βόλο από 7 έως 10 βαθμούς.

Την Κυριακή 27/1 θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις με κάποια ανοίγματα σε όλο το διαμέρισμα οι οποίες μετά το μεσημέρι θα αρχίσουν να διαλύονται.Τοπικές χιονοπτώσεις ίσως σημειωθούν πάνω απ’ τα 850 μέτρα κατά μέσο όρο.
Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

 Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση θα κυμανθεί σε Τρίκαλα και Καρδίτσα από 1 έως 8 βαθμούς, σε Λάρισα από 3 έως 10 βαθμούς και σε Βόλο από 6 έως 10 βαθμούς.

Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *