Πρόγνωση Αγιάς απο Πέμπτη-Κυριακή 24-27/01/13

Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει την Πέμπτη ο καιρός στην κομώπολη.Μέσα στην μέρα ο καιρός θα κλείσει και θα σημειωθούν βροχές κατα περιόδους έντονες,τα φαινόμενα απο το απόγευμα θα εξασθενήσουν και το βράδυ πρόσκαιρα θα σταματήσουν,οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 5 έως 10 βαθμούς κελσίου.

Την Παρασκευή με συννεφιά θα ξεκινήσει η ημέρα και σταδιακά απο τις μεσημεριανές ώρες θα σημειωθούν βροχές,οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 2-3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 3 έως 10 βαθμούς κελσίου.

Το Σάββατο μουντός και βροχερός θα είναι ο καιρός με μέτριας έντασης βροχές κατα περιόδους,ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν πάνω απο τα 1.000μ,οι άνεμοι βόρειοι 2 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 2 έως 8 βαθμούς κελσίου.

Τέλος την Κυριακή άστατος θα είναι ο καιρός με νεφώσεις κατα περιόδους αυξημένες,τοπικές και ασθενείς βροχές,ενώ ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν πάνω απο τα 800μ.,οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 1 έως 7 βαθμούς κελσίου.

Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *