Πρόγνωση καιρού Αγιάς απο Δευτέρα-Πέμπτη 03-06/12/12 + προοπτική

Σχετικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Δευτέρα με νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με μικρή πιθανότητα ασθενής βροχής το μεσημέρι,χιονοπτώσεις ασθενείς θα σημειωθούν πάνω απο τα 1.400μ. στον Κίσσαβο,οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 2 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 5 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Την Τρίτη αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες νεφώσεις,οι άνεμοι δυτικοί 2 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 0 έως 11 βαθμούς κελσίου.

Την Τετάρτη περιμένουμε νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές και ασθενείς βροχές,οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 2-3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 1 έως 10 βαθμούς κελσίου.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές,οι άνεμοι βόρειοι 2 μποφόρ και η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί απο 2 έως 10 βαθμούς κελσίου.

Τέλος σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία η θερμοκρασία φαίνεται να σημειώνει αξιόλογη πτωση απο την Πέμπτη και μετά,χωρίς όμως να είναι ικανή να δώσει χιόνια πολύ χαμηλά.Τα ορεινά βέβαια του Κισσάβου και του Πηλίου θα ντυθούν στα λευκά ίσως και ημιορεινές περιοχές μέσα στο επόμενο Π/Σ/Κ.
Βέβαια για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε με νέο δελτίο αλλά και με ακριβή υψόμετρα χιονόπτωσης!
Ο χειμώνας έφτασε!!

Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *