Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 17-23/4/24 (+χάρτης βροχής)

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 17-23/4/24 (+χάρτης βροχής)

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης.

Επιτέλους βροχές και μάλιστα αξιόλογες απο την Παρασκευή με την θερμοκρασία σε αισθητή πτώση, ενώ τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά τμήματα!

Αναλυτική εκτίμηση βροχοπτώσεων αλλά και θερμοκρασιών για τις επόμενες 7 ημέρες για Θεσσαλία και Σποράδες.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/4/24

Προβλέπεται αρχικά βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις που το μεσημέρι-απόγευμα θα αυξηθούν και στα ορεινά-ημιορεινά θα σημειωθούν μπόρες και σποραδικές καταιγίδες που ίσως πρόσκαιρα επηρεάσουν και κάποια πεδινά τμήματα. Μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 14 έως 25 βαθμούς κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 18/4/24

Προβλέπεται βελτιωμένος καιρός με τοπικές μπόρες τις θερμές ώρες της ημέρας στην Πίνδο και τον Όλυμπο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 9 έως 24 βαθμούς κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/4/24

Αρχικά αναμένεται βελτιωμένος καιρός, σταδιακά όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και απο το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες που το απόγευμα θα γενικευτούν και πιθανόν να σημειωθούν και τοπικές χαλαζοπτώσεις, τη νύχτα ο καιρός θα βελτιωθεί. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά την νύχτα άνω των 1.500 μέτρων. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 8 έως 21 βαθμούς κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/4/24

Προβλέπεται βελτιωμένος καιρός και ίσως σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 7 έως 22 βαθμούς κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/4/24

Προβλέπεται βελτιωμένος καιρός με τοπικές μπόρες το μεσημέρι-απόγευμα στα ορεινά τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 6 έως 22 βαθμούς κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22/4/24

Προβλέπεται βελτιωμένος καιρός με πιθανότητα για τοπικές μπόρες το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 6 έως 22 βαθμούς κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 23/4/24

Προβλέπεται αρχικά βελτιωμένος καιρός αλλά το μεσημέρι-απόγευμα θα σημειωθούν μπόρες και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 7 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες θα ανατρέχετε στα τακτικά δελτία καιρού Ελλάδας και Θεσσαλίας που δημοσιεύω κάθε 2-3 ημέρες.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΕΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ 17-23/4/24

Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *