Πρόγνωση Θεσσαλίας και Σποράδων 16-18 Απριλίου 2024 Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας με λίγες μπόρες την Τετάρτη (+χάρτες βροχής)

Πρόγνωση Θεσσαλίας και Σποράδων 16-18 Απριλίου 2024 Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας με λίγες μπόρες την Τετάρτη (+χάρτες βροχής)

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης.

ΤΡΙΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπονται νεφώσεις κατα περιόδους αυξημένες και ίσως στα ορεινά της Πίνδου σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες. Μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Στην Λάρισα αναμένονται νεφώσεις κατα περιόδους αυξημένες.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νότιοι 2 μποφόρ και στα θαλάσσια νότιοι νοτιοανατολικοί 2-3 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 12 έως 28 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 16 έως 27 βαθμούς κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπονται νεφώσεις με ηλιοφάνεια, το μεσημέρι-απόγευμα οι νεφώσεις θα αυξηθούν και στα ορεινά-ημιορεινά θα σημειωθούν μπόρες και σποραδικές καταιγίδες που πρόσκαιρα ίσως επηρεάσουν και πεδινές περιοχές στο εσωτερικό της πεδιάδας. Έως την νύχτα όμως ο καιρός θα έχει βελτιωθεί. Μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με νεφώσεις και τις μεσημεριανές ώρες ίσως σημειωθεί πρόσκαιρη μπόρα με γρήγορη βελτίωση. Μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νοτιοδυτικοί 2-3 μποφόρ και στα θαλάσσια νότιοι νοτιοανατολικοί 5-6 μποφόρ και την νύχτα δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 13 έως 25 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 15 έως 24/25 βαθμούς κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Μικρή πιθανότητα τοπικών όμβρων στην Πίνδο.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-4 μποφόρ και στα θαλάσσια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-5 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 9 έως 23 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 12 έως 24 βαθμούς κελσίου.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ: Προσωπικά μηνύματα για το τι καιρό θα κάνει στο χωριό σας και την πόλη σας και αν θα έχει μπόρες ή καταιγίδες ΔΕΝ παίρνουν απάντηση και τον λόγο τον έχω εξηγήσει πάρα πολλές φορές και δεν είναι άλλος απ’το ότι δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει αν η μπόρα θα δημιουργηθεί πάνω απο το οποιοδήποτε χωρίο ή πόλη! Η πρόγνωση αφορά ευρύτερες γεωγραφικές περιοχές και όχι χωριά, πόλεις και γειτονιές! Διαβάστε αναλυτικά τις προγνώσεις που εκδίδω για να γνωρίζετε τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΕΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ 16-18/4/24

ventusky.com
Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ξέρετε απο που ενημερώνεστε!
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό site της Θεσσαλίας.
meteo-thessalia.gr
facebook: Panos Archontis C
fb page: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Related articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *