Πρόγνωση Θεσσαλίας και Σποράδων 24-26/2/24 Κακοκαιρία απο το βράδυ της Κυριακής με έντονες βροχές (+χάρτης βροχής)

Πρόγνωση Θεσσαλίας και Σποράδων 24-26/2/24 Κακοκαιρία απο το βράδυ της Κυριακής με έντονες βροχές (+χάρτης βροχής)

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται ηλιοφάνεια αλλά σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ορεινά της Πίνδου θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Στην Λάρισα αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια αλλά σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νότιοι νοτιοδυτικοί 2-3 μποφόρ και στα θαλάσσια νότιοι 3-4 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 5 έως 20/21 βαθμούς κελσίου, ενώ στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 9 έως 18/19 βαθμούς κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται συννεφιασμένος καιρός με λίγες τοπικές ασθενείς βροχές κυρίως στους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας, τις βραδινές ώρες και κυρίως αργά την νύχτα θα σημειωθούν αξιόλογες βροχές σε όλη την περιφέρεια που τοπικά ίσως είναι έντονες και ίσως συνοδεύονται απο τοπικές καταιγίδες. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Στην Λάρισα αναμένεται συννεφιά και το μεσημέρι-απόγευμα ίσως σημειωθούν λίγες ασθενείς βροχές. Τη νύχτα αναμένονται αξιόλογες βροχές που πρόσκαιρα ίσως έχουν και ένταση. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νοτιοανατολικοί 3 μποφόρ και την νύχτα βορειοανατολικοί 3-4 μποφόρ, ενώ στα θαλάσσια νοτιοανατολικοί 4-5 και στις Σποράδες τοπικά 6 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 8 έως 17 βαθμούς κελσίου, ενώ στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 10 έως 17 βαθμούς κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Αναμένεται κακοκαιρία με βροχές οι οποίες τοπικά θα είναι έντονες, ενώ πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά πάνω απο τα 1.600-1.700μ υψόμετρο. Σταδιακά απο το απόγευμα ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Στην Λάρισα αναμένονται βροχές οι οποίες σταδιακά απο τις απογευματινές ώρες θα σταματήσουν και ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά βορειοανατολικοί 3-4 μποφόρ με εξασθένηση απο το απόγευμα και στα θαλάσσια ανατολικοί βορειοανατολικοί 5-6 μποφόρ με εξασθένηση απο το απόγευμα.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 9 έως 13/15 βαθμούς κελσίου, ενώ στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 11 έως 15 βαθμούς κελσίου.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΕΤΟΥ 24-26/2/24

Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ξέρετε απο που ενημερώνεστε!
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό site της Θεσσαλίας.
meteo-thessalia.gr
facebook: Πάνος Αρχοντής
fb page: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Related articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *