Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 8-14/6/23

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 8-14/6/23

Επιστρέφει απο την Κυριακή η αστάθεια, αλλά με καλοκαιρινές πλέον θερμοκρασίες.

Αναλυτική εκτίμηση βροχοπτώσεων αλλά και θερμοκρασιών για τις επόμενες 7 ημέρες για Θεσσαλία και Σποράδες.

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Βελτιωμένος καιρός με τοπικές μπόρες τις θερμές ώρες στον Όλυμπο. Τις πρωινές ώρες πιθανό πέρασμα τοπικών βροχών στο εσωτερικό της πεδιάδας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 15 έως 30 βαθμούς κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις που τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες θα δώσουν μπόρες στην Πίνδο και τον Όλυμπο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 15 έως 31/32 βαθμούς κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις που στα ορεινά τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και σε Όλυμπο, Πίνδο και ίσως ορεινά Κισσάβου σημειωθούν τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 16 έως 31/32 βαθμούς κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Αρχικά προβλέπεται βελτιωμένος καιρός αλλά σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες θα σημειωθούν μπόρες και σποραδικές καταιγίδες. Στις Σποράδες δεν αναμένονται φαινόμενα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 17 έως 28/29 βαθμούς κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Τις πρωινές ώρες τοπικές μπόρες αναμένονται σε περιοχές των Τρικάλων και της Καρδίτσας. Τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες η αστάθεια στα ορεινά θα αυξηθεί και θα σημειωθούν μπόρες και καταιγίδες που θα επηρεάσουν και κάποιες πεδινές περιοχές. Στις Σποράδες δεν αναμένονται φαινόμενα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 16 έως 30 βαθμούς κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Τις πρωινές ώρες στα παράλια τμήματα αναμένονται μπόρες που σταδιακά θα σταματήσουν και τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες θα επεκταθούν στο εσωτερικό της περιφέρειας και θα σημειωθούν και καταιγίδες. Στις Σποράδες μικρή πιθανότητα για μπόρα τις πρωινές ώρες με γρήγορη βελτίωση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 16 έως 28/29 βαθμούς κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Προβλέπεται αρχικά βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις που τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και στα ορεινά θα σημειωθούν μπόρες και σποραδικές καταιγίδες, πιθανότητα να επηρεαστούν και πεδινές περιοχές. Στις Σποράδες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 16 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης.
Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ξέρετε απο που ενημερώνεστε!
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό site της Θεσσαλίας.
meteo-thessalia.gr
facebook: Πάνος Αρχοντής
fb page: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *