Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 30/5-5/6/23

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 30/5-5/6/23

Η αστάθεια θα συνεχιστεί και τις επόμενες 7 ημέρες στην περιφέρεια Θεσσαλίας με μπόρες, καταιγίδες αλλά και χαλαζοπτώσεις.

Αναλυτική εκτίμηση βροχοπτώσεων αλλά και θερμοκρασιών για τις επόμενες 7 ημέρες για Θεσσαλία και Σποράδες.

ΤΡΙΤΗ 30 ΜΑΙΟΥ 2023

Αρχικά τοπικές μπόρες στα παραθαλάσσια και νησιωτικά τμήματα και σταδιακά μπόρες και καταιγίδες και στο εσωτερικό της Θεσσαλίας με πιθανότητα τοπικών χαλαζοπτώσεων. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 13 έως 25/26 βαθμούς κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΜΑΙΟΥ 2023

Τις πρώτες πρωινές ώρες μπόρες στα παράλια τμήματα και τις Σποράδες. Σταδιακά μπόρες και καταιγίδες τοπικά ισχυρές με συνοδεία τοπικών χαλαζοπτώσεων τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες στο εσωτερικό της πεδιάδας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 14 έως 25 βαθμούς κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Τοπικές μπόρες θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στα παράλια τμήματα και τις Σποράδες. Αστάθεια τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες θα δώσει μπόρες και τοπικές καταιγίδες στο εσωτερικό της περιφέρειας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 13 έως 26/27 βαθμούς κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Προβλέπεται άστατος καιρός με ηλιοφάνεια αλλά και τοπικές μπόρες/καταιγίδες τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 12 έως 27 βαθμούς κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Προβλέπεται ηλιοφάνεια και τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες αστάθεια με τοπικές μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 13 έως 29/30 βαθμούς κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Αρχικά προβλέπεται ηλιοφάνεια αλλά τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες θα σημειωθούν μπόρες και καταιγίδες με πιθανότητα για τοπικές χαλαζοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 15 έως 29 βαθμούς κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Αρχικά στα παράλια τμήματα και τις Σποράδες αναμένονται μπόρες που σταδιακά θα σταματήσουν. Στα υπόλοιπα τμήματα αρχικά ηλιοφάνεια με νεφώσεις που τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα δώσουν μπόρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 15 έως 27/28 βαθμούς κελσίου.

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης.
Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ξέρετε απο που ενημερώνεστε!
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό site της Θεσσαλίας.
meteo-thessalia.gr
facebook: Πάνος Αρχοντής
fb page: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *