Νέα συνεργάτης στο site μας μετεωρολόγος

Νέα συνεργάτης στο site μας μετεωρολόγος

Ακόμη ένας άνθρωπος της μετεωρολογίας θα πλαισιώσει το site μας με προγνώσεις και επιστημονικά άρθρα για την δική σας έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Ο λόγος για την Ευαγγελία Μαντζάρα γεννημένη το 1990 με καταγωγή από την περιοχή της Ελασσόνας. Το 2012 αποφοίτησε από το τμήμα φυσικής του Παν/μίου Ιωαννίνων, όπου εκπόνησε πτυχιακή εργασία με τίτλο «Σύγκριση των ημερήσιων τιμών της μέγιστης και ελάχιστης θερμοκρασίας και του ύψους υετού των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Παν/μιου Ιωαννίνων και Ανατολής». Έπειτα συνέχισε στο ίδιο τμήμα για μεταπτυχιακές σπουδές στο πρόγραμμα «Ατμοσφαιρικές Επιστήμες και Περιβάλλον», από το οποίο αποφοίτησε το 2014 με άριστα. Εκεί είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί με την πρόγνωση καιρού για την περιοχή των Ιωαννίνων, ενώ εκπόνησε διπλωματική εργασία με τίτλο «Μελέτη της ανθρώπινης δυσφορίας κατά το θέρος στις περιοχές Αθηνών και Ιωαννίνων με τη χρήση του βίο μετεωρολογικού δείκτη UTCI».

Το 2017 αποφοίτησε από το ΜΠΣ στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση του Παν/μιου Λευκωσίας. Από το 2012 έως το 2018 εργάζονταν στην ιδιωτική εκπαίδευση, ενώ από το 2019 είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια της ειδικής αγωγής.

Την ευχαριστούμε θερμά που μας επέλεξε για να συνεργαστεί και να μοιραστεί τις γνώσεις της. Της ευχόμαστε καλή αρχή και καλή συνεργασία.

Πλέον η ομάδα μας συγκροτείται απο 3 προγνώστες και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να έχετε την καλύτερη καιρική ενημέρωση.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *