Νέος συνεργάτης στο site μας πτυχιούχος μετεωρολόγος

Νέος συνεργάτης στο site μας πτυχιούχος μετεωρολόγος

Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή σας ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με πτυχιούχο μετεωρολόγο που θα επιμελείται προγνώσεις για όλη τη χώρα και σημαντικά επιστημονικά άρθρα.

Ο λόγος για τον κ. Κωνσταντίνο Δανιήλ καθηγητής στο 7ο Γυμνάσιο Καρδίτσας. Διετέλεσε Διευθυντής στο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Σοφάδων, σπούδασε Μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές διετούς διάρκειας στην Μετεωρολογία στο τμήμα Φυσικής του ΕΚΠΑ.

Συγκεκριμένα έχει κάνει διπλωματική εργασία ”Μελέτη και συμπεράσματα της μεταφοράς στροβιλισμού στα 300hPa, πάνω από την ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου Αθηνών κατά την έναρξη επεισοδίων ρύπανσης”.

Ένας άνθρωπος που λατρεύει τον καιρό και την Μετεωρολογία και κυρίως ένας Μετεωρολόγος που οι περισσότεροι μπορεί να μην τον γνωρίζετε, σίγουρα όμως μόλις αρχίσετε να διαβάζετε τις προγνώσεις του θα καταλάβετε για τι άνθρωπο μιλάμε.

Πλέον όπως θα καταλάβατε όλες οι προγνώσεις μας θα έχουν την ”πινελιά” του κ.Δανιήλ με μεγαλύτερη αξιοπιστία, επίσης θα υπάρχει και πανελλαδική πρόγνωση και σημαντικά επιστημονικά άρθρα με την υπογραφή του νέου μας συνεργάτη.

Τον ευχαριστούμε θερμά που επέλεξε εμάς ένα ερασιτεχνικό site για να συνεργαστεί, πράγμα που μας τιμά ιδιαίτερα και του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή συνεργασία!

Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *