ΠΕΜΠΤΗ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2025 (ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ)
ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπονται νεφώσεις κατα περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές νωρίς το πρωί στα ανατολικά τμήματα της περιφέρειας και σταδιακή βελτίωση, στην υπόλοιπη Θεσσαλία αναμένονται νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας, απο το μεσημέρι θα συννεφιάσει και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές στους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας όπως επίσης στα παράλια Λάρισας και στο ανατολικο Πήλιο. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά άνω των 1.700 μέτρων. Περιορισμένη ορατότητα και ομίχλες τις πρωινές ώρες ιδιαίτερα στα ορεινά.
Στην Λάρισα αναμένονται νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας. Περιορισμένη ορατότητα πέριξ της πόλης.
ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά βόρειοι 2 μποφόρ και στα θαλάσσια βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ και απο το απόγευμα βορειοανατολικοί που θα φτάσουν στις Σποράδες τα 7 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 6 έως 14/15 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 8 έως 15 βαθμούς κελσίου.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2025 (ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ)
ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται νεφελώδης καιρός με τοπικές βροχές στους νομούς Τρικάλων, Καρδίτσας, σε περιοχές του Κισσάβου, Μαυροβουνίου, παραλιών Λάρισας, ανατολικού Πηλίου και Σποράδων. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Πίνδου, του Κισσάβου και του Ολύμπου πάνω απο τα 1.400-1.500μ, ενώ στο Πήλιο και την Όθρυ πάνω απο τα 1.600μ. Σταδιακά απο το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και έως το απόγευμα θα σταματήσουν.
Στην Λάρισα αναμένονται συννεφιασμένος καιρός.
ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά βορειοανατολικοί 2 μποφόρ και στα θαλάσσια βορειοανατολικοί 3-4 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 6 έως 10/12 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 9 έως 13 βαθμούς κελσίου.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΕΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ 25-26/12/25
ΠΕΜΠΤΗ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2025

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2025
