ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2026
ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με ηλιοφάνεια και νεφώσεις κατα περιόδους, απο το απόγευμα θα συννεφιάσει σε όλη τη περιφέρεια και το βράδυ θα σημειωθούν βροχές πρώτα στα δυτικά τμήματα που έως αργά τη νύχτα θα έχουν επεκταθεί στο σύνολο της περιφέρειας και τοπικά δεν αποκλείεται τα φαινόμενα να είναι έντονα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά άνω των 1.500μ.
Στην Λάρισα αναμένονται νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας, απο το απόγευμα θα συννεφιάσει και το βράδυ θα σημειωθούν βροχές που πρόσκαιρα τη νύχτα θα ενταθούν.
ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νότιοι 2 μποφόρ και στα θαλάσσια νότιοι 3-4 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 4 έως 13/14 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 6 έως 14/15 βαθμούς κελσίου.
ΠΕΜΠΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2026
ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Τις πρωινές ώρες αναμένονται βροχές και λίγες χιονοπτώσεις πάνω απο τα 1.500 μ που γρήγορα θα σταματήσουν και θα σημειωθεί ηλιοφάνεια, απο το μεσημέρι όμως θα συννεφιάσει εκ νέου και απο το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές πρώτα σε περιοχές των Τρικάλων και της Καρδίτσας και το βράδυ θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη περιφέρεια.
Στην Λάρισα αναμένονται τοπικές βροχές νωρίς το πρωί που γρήγορα θα σταματήσουν και θα σημειωθεί ηλιοφάνεια, απο το μεσημέρι θα συννεφιάσει και το βράδυ θα σημειωθούν βροχές.
ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-4 μποφόρ και στα θαλάσσια δυτικοί 4-5 και απο το απόγευμα νότιοι 3-4 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 7 έως 16/18 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 8 έως 16/17 βαθμούς κελσίου.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΕΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ 11-12/2/26
ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2026

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2026
