Προγνώσεις Θεσσαλίας & Σποράδων

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 7 ΗΜΕΡΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 7 ΗΜΕΡΕΣ


Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης.



Προχωρημένη άνοιξη με πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες έως και 15 βαθμούς πάνω απο τα κλιματικά, συνοδεία αφρικανικής σκόνης τις επόμενες ημέρες.

Ο καιρός για τις επόμενες 7 ημέρες για την Θεσσαλία και τις Σποράδες στον παρακάτω πίνακα που ακολουθεί.

Για λεπτομέρειες θα παρακολουθείτε τα τακτικά δελτία καιρού που δημοσιεύω.


Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ξέρετε απο που ενημερώνεστε!
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό site της Θεσσαλίας.
meteo-thessalia.gr
facebook: Panos Archontis C
fb page: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ενημερώνεστε πάντα από το meteo-thessalia.gr

Στηρίξτε την προσπάθειά μας για την καλύτερη ενημέρωσή σας & για να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε έγκυρες και έγκαιρες προγνώσεις.

author image

Επιμέλεια - Σύνταξη: Πάνος Αρχοντής

Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Ο παρών ιστότοπος αποθηκεύει και/ή έχει πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως τα cookies, και προσαρμοσμένες πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για να εξασφαλιστεί η ομαλή περιήγησή σας στην ιστοσελίδα, για χρήση σε έρευνα ακροατηρίου και ανάπτυξη υπηρεσιών. Κάνοντας κλικ στο "Αποδέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο meteo-thessalia.gr συμφωνείτε με τη χρήση των δεδομένων που περιγράφονται παραπάνω.