Τάση του καιρού για τις επόμενες 15 ημέρες – Συνεχίζεται η ζέστη με κάποιες ανάσες δροσιάς

Τάση του καιρού για τις επόμενες 15 ημέρες – Συνεχίζεται η ζέστη με κάποιες ανάσες δροσιάς

Στο παρακάτω κείμενο θα σας δώσω την τάση του καιρού για τις επόμενες 15 ημέρες σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα της 17ης Ιουλίου. Τονίζω οτι δεν αποτελεί πρόγνωση παρα μόνο η τάση για τις επόμενες ημέρες.

18-19 Ιουλίου

Προβλέπεται ζεστός καιρός και ίσως την 19η Ιουλίου το απόγευμα στα βόρεια σύνορα σημειωθούν τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 40/42 βαθμούς κελσίου.

20-21 Ιουλίου

Τοπικές μπόρες την 20η Ιουλίου στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη το μεσημέρι-απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές βελτιωμένος καιρός. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στις 20 του μήνα και θα φθάνει το μεσημέρι έως τους 38 βαθμούς κελσίου στα βόρεια και τους 39-40 στα δυτικά και την κεντρική χώρα.

22-24 Ιουλίου

Πιθανή αστάθεια στις 22 του μήνα το μεσημέρι-απόγευμα σε περιοχές της Θεσσαλίας, και της βόρειας χώρας. Τοπικές μπόρες ίσως σημειωθούν στα ορεινά της Στερεάς και της Εύβοιας. Στις 23 του μήνα τοπικές μπόρες στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη. Στις 24 του μήνα ίσως σημειωθούν τοπικές μπόρες το μεσημέρι-απόγευμα σε περιοχές της βόρειας χώρας και στην βόρεια Θεσσαλία. Η θερμοκρασία στις 22 του μήνα θα φθάσει τους 39-41 βαθμούς κελσίου απο την Θεσσαλία και νοτιότερα, ενώ στις 23 και 24 του μήνα δεν θα ξεπεράσει τους 37-38, ενώ στην βόρεια χώρα τους 35-37 βαθμούς κελσίου.

25-27 Ιουλίου

Πιθανή αστάθεια στις 25 του μήνα στα ηπειρωτικά με τοπικές μπόρες/καταιγίδες. Βελτιωμένος καιρός 26 και 27 του μήνα. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 36-37 βαθμούς κελσίου.

28 Ιουλίου-1 Αυγούστου

Προβλέπεται βελτιωμένος καιρός η θερμοκρασία αρχικά στους 36-38 και σταδιακά το διάστημα 30 Ιουλίου – 1 Αυγούστου θα ανέλθει στους 40 βαθμούς κελσίου.

Συνοψίζοντας φαίνεται οτι θα υπάρξουν ανάσες δροσιάς στη βόρεια κυρίως χώρα με τις κάποιες μπόρες και καταιγίδες και την πτώση της θερμοκρασίας.

Στην υπόλοιπη χώρα θα συνεχιστεί ο ζεστός καιρός με μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Πιθανή δροσιά σε μεγάλο μέρος της χώρας το διάστημα 25-27 του μήνα που ίσως επηρεαστούμε απο αρκετή αστάθεια στα ηπειρωτικά τμήματα.

Τέλος η πολλή ζέστη φαίνεται να επανέρχεται εκ νέου τις τελευταίες ημέρες του μήνα και τις πρώτες του Αυγούστου.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΜΕΣΩ PAYPAL ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ

Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ξέρετε απο που ενημερώνεστε!
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό site της Θεσσαλίας.
meteo-thessalia.gr
facebook: Panos Archontis C
fb page: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *