Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 16-22/5/24 (+χάρτης βροχής)

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 16-22/5/24 (+χάρτης βροχής)

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης.

Σε σταδιακή άνοδο η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες σε καλοκαιρινά επίπεδα, δεν θα λείψουν όμως και οι τοπικές βροχές/μπόρες, ενώ πολύ αυξημένη αναμένεται η αφρικανική σκόνη στην ατμόσφαιρα.

Αναλυτική εκτίμηση βροχοπτώσεων αλλά και θερμοκρασιών για τις επόμενες 7 ημέρες για Θεσσαλία και Σποράδες.

ΠΕΜΠΤΗ 16/5/24

Προβλέπεται νεφελώδης καιρός με βροχές κατα περιόδους, τη νύχτα ο καιρός θα βελτιωθεί. Αναμένεται επίσης μεγάλη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 11 έως 21/22 βαθμούς κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/5/24

Προβλέπεται νεφελώδης καιρός με αρκετή αφρικανική σκόνη στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 11 έως 25 βαθμούς κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/5/24

Αρχικά προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικά περιορισμένη την ορατότητα τις πρωινές ώρες. Το μεσημέρι-απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τη νύχτα στα ορεινά της Καρδίτσας και των Τρικάλων πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες. Αναμένεται αυξημένη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 13 έως 28/29 βαθμούς κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/5/24

Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις που το μεσημέρι-απόγευμα θα αυξηθούν και στα ορεινά πιθανόν να σημειωθούν τοπικές μπόρες. Αυξημένη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 16 έως 31 βαθμούς κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20/5/24

Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα που στα ορεινά του Ολύμπου ίσως δώσουν λίγες πρόσκαιρες μπόρες. Αυξημένη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 17 έως 32 βαθμούς κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 21/5/24

Προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές μπόρες στα ορεινά. Αυξημένη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 17 έως 32/33 βαθμούς κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/5/24

Αρχικά προβλέπεται βελτιωμένος καιρός αλλά το μεσημέρι-απόγευμα στα ορεινά αστάθεια θα δώσει τοπικές μπόρες που πρόσκαιρα ίσως επηρεάσουν και κάποια πεδινά τμήματα. Αυξημένη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 17 έως 31/32 βαθμούς κελσίου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες θα ανατρέχετε στα τακτικά δελτία καιρού Ελλάδας και Θεσσαλίας που δημοσιεύω κάθε 2-3 ημέρες.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΕΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ 16-22/5/24

ventusky.com
Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ξέρετε απο που ενημερώνεστε!
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό site της Θεσσαλίας.
meteo-thessalia.gr
facebook: Panos Archontis C
fb page: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *