Πρόγνωση Θεσσαλίας και Σποράδων 7-9 Απριλίου 2024 Τοπικές μπόρες το απόγευμα της Κυριακής με σταδιακή βελτίωση (+χάρτες βροχής)

Πρόγνωση Θεσσαλίας και Σποράδων 7-9 Απριλίου 2024 Τοπικές μπόρες το απόγευμα της Κυριακής με σταδιακή βελτίωση (+χάρτες βροχής)

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπονται νεφώσεις κατα περιόδους με ηλιοφάνεια. Τις απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες, την νύχτα ο καιρός θα βελτιωθεί παντού.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με νεφώσεις κατα περιόδους που τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και πιθανόν να σημειωθεί πρόσκαιρη μπόρα με γρήγορη βελτίωση.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά βορειοανατολικοί και αργότερα ανατολικοί 2-3 μποφόρ, ενώ στα θαλάσσια βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 10 έως 26/27 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 13 έως 25 βαθμούς κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά βορειοανατολικοί 2 μποφόρ και στα θαλάσσια βορειοανατολικοί 5-6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 9 έως 22 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 11 έως 21 βαθμούς κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται ηλιοφάνεια.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιόλουστος καιρός.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά μεταβλητοί ασθενείς και στα θαλάσσια αρχικά βόρειοι 2 μποφόρ και σταδιακά νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 7 έως 23 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 10 έως 22 βαθμούς κελσίου.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Οι μπόρες/καταιγίδες την άνοιξη και το καλοκαίρι δεν μπορούν να προβλεφθούν σε πιο ακριβώς σημείο θα εμφανιστούν. Οπότε ερωτήσεις για το άν θα βρέξει στο χωριό μου ή στην πόλη μου δεν μπορούν να απαντηθούν. Όταν διαβάζετε στις προγνώσεις μου για τοπικές μπόρες ή καταιγίδες αυτές μπορεί να εμφανιστούν σε μια περιοχή και να είναι ισχυρές μπορεί όμως σε διπλανή περιοχή να μην βρέξει καθόλου.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΕΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ 7-9/4/24

ventusky.com
Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ξέρετε απο που ενημερώνεστε!
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό site της Θεσσαλίας.
meteo-thessalia.gr
facebook: Panos Archontis C
fb page: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Related articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *