Πρόγνωση Θεσσαλίας και Σποράδων 9-11/3/24 Βελτιωμένος καιρός με λίγες μπόρες στα ορεινά (+χάρτης βροχής)

Πρόγνωση Θεσσαλίας και Σποράδων 9-11/3/24 Βελτιωμένος καιρός με λίγες μπόρες στα ορεινά (+χάρτης βροχής)

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπονται νεφώσεις κατα περιόδους αυξημένες, τις απογευματινές ώρες ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές μπόρες στον νομό Τρικάλων και Καρδίτσας που ίσως να επηρεάσουν πρόσκαιρα περιοχές του νομού Λάρισας και Μαγνησίας. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί παντού. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Στην Λάρισα αναμένονται νεφώσεις και ίσως το απόγευμα σημειωθεί πρόσκαιρη μπόρα με σταδιακή βελτίωση.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νοτιοανατολικοί ασθενείς και στα θαλάσσια νοτιοανατολικοί 2 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 2 έως 14 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 8 έως 14 βαθμούς κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται βελτιωμένος καιρός με νεφώσεις απο το μεσημέρι. Τις πρωινές ώρες αναμένονται τοπικές ομίχλες. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα

Στην Λάρισα αναμένεται βελτιωμένος καιρός με νεφώσεις απο το μεσημέρι, τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νοτιοανατολικοί ασθενείς και στα θαλάσσια νοτιοανατολικοί 2-3 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 3 έως 17 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 7 έως 15 βαθμούς κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπονται νεφώσεις κατα περιόδους με διαστήματα ηλιοφάνειας, τις απογευματινές-βραδινές ώρες στα ορεινά της Καρδίτσας, των Τρικάλων και της Ελασσόνας θα σημειωθούν μπόρες. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Στην Λάρισα αναμένονται νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας, ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα, ενώ τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νότιοι 3-4 μποφόρ, στα ορεινά 6-7  και στα θαλάσσια νότιοι ενισχυμένοι απο το απόγευμα στα 6-7 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 6 έως 18/19 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 9 έως 18 βαθμούς κελσίου.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΕΤΟΥ 9-11/3/24

ventusky.com
Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ξέρετε απο που ενημερώνεστε!
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό site της Θεσσαλίας.
meteo-thessalia.gr
facebook: Panos Archontis C
fb page: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Related articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *