Πρόγνωση Θεσσαλίας και Σποράδων 21-23/2/24 Λίγες βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά με σταδιακή βελτίωση (+χάρτης βροχής)

Πρόγνωση Θεσσαλίας και Σποράδων 21-23/2/24 Λίγες βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά με σταδιακή βελτίωση (+χάρτης βροχής)

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπονται νεφώσεις με λίγες ψιχάλες ή ασθενείς βροχές άνευ σημασίας με σταδιακή βελτίωση, ενώ στα παράλια Λάρισας και την ανατολική Μαγνησία οι βροχές θα είναι λίγο περισσότερες. Λίγες ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά άνω των 1.300-1.400 μέτρων κυρίως στον Κίσσαβο, το Πήλιο και την Όθρυ. Απο το μεσημέρι θα υπάρχουν και διαστήματα με ηλιοφάνεια, ενώ απο το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί στο σύνολο της περιφέρειας.

Στην Λάρισα αναμένονται νεφώσεις με ψιχάλα ή πρόσκαιρη ασθενή βροχή σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί και θα σημειωθούν διαστήματα ηλιοφάνειας.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά και θαλάσσια νοτιοανατολικοί ασθενείς.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στους νομούς Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 5 έως 13/14 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 8 έως 13 βαθμούς κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, τις πρωινές ώρες αναμένονται ομίχλες που τοπικά θα είναι πυκνές.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, τις πρωινές ώρες γύρω απο την πόλη η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νοτιοανατολικοί ασθενείς και στα θαλάσσια νοτιοανατολικοί 2-3 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας και σε περιοχές Αλμυρού και Βελεστίνου απο 2 έως 14/15 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 7 έως 14 βαθμούς κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπονται νεφώσεις κατα περιόδους αυξημένες με διαστήματα ηλιοφάνειας. Στα ορεινά των νομών Τρικάλων και Καρδίτσας θα σημειωθούν τοπικές βροχές που ίσως πρόσκαιρα επηρεάσουν και τα υπόλοιπα ορεινά της περιφέρειας.

Στην Λαρισα αναμένονται νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νοτιοδυτικοί 2-3 μποφόρ και στα θαλάσσια νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 3 έως 17/18 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 7 έως 16 βαθμούς κελσίου.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΕΤΟΥ 21-23/2/24

Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ξέρετε απο που ενημερώνεστε!
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό site της Θεσσαλίας.
meteo-thessalia.gr
facebook: Πάνος Αρχοντής
fb page: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Related articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *