Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 16-22/1/24

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 16-22/1/24

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης.

Βελτιωμένος καιρός, αλλά επιστροφή του χειμώνα με τοπικές βροχές, χιόνια, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και παγετό στο τέλος της περιόδου.

Αναλυτική εκτίμηση βροχοπτώσεων-χιονοπτώσεων αλλά και θερμοκρασιών για τις επόμενες 7 ημέρες για Θεσσαλία και Σποράδες.

ΤΡΙΤΗ 16/1/24

Αναμένεται βελτιωμένος καιρός με τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 1 έως 16-17 βαθμούς κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/1/24

Προβλέπεται βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις που μόνο στα ορεινά της Πίνδου ίσως δώσουν λίγες βροχές. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 2 έως 14/15 βαθμούς κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 18/1/24

Προβλέπεται βελτιωμένος καιρός με νεφώσεις κατα περιόδους που στα ορεινά της Πίνδου ενδέχεται να δώσουν λίγες πρόσκαιρες βροχές. Τοπικά περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί απο 5 έως 19/20 βαθμούς κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/1/24

Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά της Πίνδου ίσως σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Τις πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 5 έως 19/20 βαθμούς κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/1/24

Αναμένεται αλλαγή του καιρού με βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Η θερμοκρασία σε σημαντική πτώση θα κυμανθεί απο 5 έως 12/13 βαθμούς (σε κατακόρυφη πτώση απο τις απογευματινές ώρες σε όλη την περιφέρεια).

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/1/24

Τις πρωινές ώρες αναμένονται τοπικές βροχές στα πεδινά και λίγες χιονοπτώσεις σε ορεινά-ημιορεινά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο -4 έως 6/7 βαθμούς κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22/1/24

Αναμένεται βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο -7 έως 6/8 βαθμούς κελσίου.

Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ξέρετε απο που ενημερώνεστε!
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό site της Θεσσαλίας.
meteo-thessalia.gr
facebook: Πάνος Αρχοντής
fb page: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *