Π. Αρχοντής στη FORMediaTV: Επιδείνωση του καιρού από το βράδυ στη Θεσσαλία – «Είναι αναμενόμενο ο κόσμος να φοβάται..» (video)

Π. Αρχοντής στη FORMediaTV: Επιδείνωση του καιρού από το βράδυ στη Θεσσαλία – «Είναι αναμενόμενο ο κόσμος να φοβάται..» (video)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τι Νέα» της Σοφίας Σπανού, βρέθηκε σήμερα ο ερασιτέχνης μετεωρολόγος Πάνος Αρχοντής όπου μίλησε για τη νέα επιδείνωση του καιρού που βρίσκεται προ των πυλών στη Θεσσαλία, ωστόσο και σε ποιες περιοχές θα εξελιχθεί το φαινόμενο.

Τόνισε ότι, είναι αναμενόμενο ο κόσμος να φοβάται όταν υπάρχει επιδείνωση του καιρού με βροχές στη Θεσσαλία μετά από τις τελευταίες καταστροφές που βίωσε.

«Έχουμε μια κακοκαιρία, σύντομη μεν, θα απασχολήσει την χώρα μας δε, με ασθενές βαρομετρικό χαμηλό που ήδη έχει επηρεάσει τα δυτικά της χώρας, με ισχυρές καταιγίδες κυρίως στο Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο με τοπικές χαλαζοπτώσεις και ανατολικότερα σε περιοχές των Τρικάλων ορεινά και στη Καρδίτσα, Ελασσόνα καλύπτοντας μέσα στη νύχτα όλη την Περιφέρεια ωστόσο θα είναι μέτριας έντασης και κυρίως ποτιστικές βροχές.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αρχοντής.

Συμπλήρωσε ότι, «Δεν συγκρίνονται σε καμία περίπτωση με την κακοκαιρία του Daniel ή του Elias αλλά σίγουρα έχουμε το κορεσμένο έδαφος που δυσχεραίνει την κατάσταση σε αυτές τις περιοχές.»

Από αύριο Τετάρτη η μέρα θα είναι πιο κρύα από τη σημερινή και δε θα ξεπεράσει τους 18 βαθμούς Κελσίου αλλά η βελτίωση έρχεται από Πέμπτη με άνοδο θερμοκρασίας.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Τι Νέα;»:

Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ξέρετε απο που ενημερώνεστε!
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό site της Θεσσαλίας.
meteo-thessalia.gr
facebook: Πάνος Αρχοντής
fb page: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Πηγή: formedia.gr

 

 

Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Related articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *