Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 20-27/5/23

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 20-27/5/23

Αυξάνεται η αστάθεια απο την Κυριακή 21 Μαΐου έως και το τέλος του μήνα με βροχές και καταιγίδες τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες που θα συνοδεύονται τοπικά και απο χαλαζοτπώσεις.

Αναλυτική εκτίμηση βροχοπτώσεων αλλά και θερμοκρασιών για τις επόμενες 7 ημέρες για Θεσσαλία και Σποράδες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΙΟΥ 2023

Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, απο το απόγευμα θα συννεφιάσει σε όλη την περιφέρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 11 έως 25/26 βαθμούς κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΜΑΙΟΥ 2023

Προβλέπεται συννεφιά με βροχές και καταιγίδες απο τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες που θα επηρεάσουν και τις Σποράδες. Τα φαινόμενα θα επιμείνουν έως και την νύχτα τοπικά ακόμα και στα νησιωτικά-παραθαλάσσια τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 13 έως 22/23 βαθμούς κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΙΟΥ 2023

Αναμένεται άστατος καιρός με μπόρες και καταιγίδες ιδιαίτερα τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες με πιθανότητα για τοπικες χαλαζοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 12 έως 22/23 βαθμούς κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 23 ΜΑΙΟΥ 2023

Απο τις πρώτες πρωινές ώρες στην Μαγνησία και τις Σποράδες αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες αστάθεια στο εσωτερικό της Θεσσαλίας θα δώσει μπόρες και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 11 έως 22/23 βαθμούς κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΙΟΥ 2023

Αναμένεται άστατος καιρός με μπόρες και καταιγίδες τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 11 έως 25/26 βαθμούς κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΜΑΙΟΥ 2023

Αρχικά προβλέπεται καλός καιρός αλλά τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες θα σημειωθούν μπόρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 13 έως 25/27 βαθμούς κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΜΑΙΟΥ 2023

Αρχικά προβλέπεται βελτιωμένος καιρός αλλά τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες θα σημειωθούν μπόρες και καταιγίδες τοπικά ισχυρές που ίσως συνοδεύονται απο τοπικές χαλαζοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 13 έως 25 βαθμούς κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΙΟΥ 2023

Αναμένεται άστατος καιρός με μπόρες και καταιγίδες φαινόμενα που τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες θα είναι τοπικά έντονα και θα συνοδεύονται απο τοπικές χαλαζοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 12 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Συνοψίζοντας απο την Κυριακή 21/5 μπαίνουμε σε μακρά περίοδο αστάθειας (έως και το τέλος του μήνα) με έμφαση τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες όπου και θα σημειώνονται μπόρες και καταιγίδες τοπικά έντονες, οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά και απο χαλαζοπτώσεις με ότι συνεπάγεται αυτό για τις καλλιέργειες που ήδη δοκιμάζονται σκληρά. Η θερμοκρασία σε σταδιακή άνοδο γι’αυτό και πλέον οι πιθανότητες για χαλαζοπτώσεις θα είναι πολύ αυξημένες.

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης.
Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ξέρετε απο που ενημερώνεστε!
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό site της Θεσσαλίας.
meteo-thessalia.gr
facebook: Πάνος Αρχοντής
fb page: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *