Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 28/4-7/5/23

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 28/4-7/5/23

Αστάθεια τις πρώτες ημέρες του Μαΐου με αυξημένη την πιθανότητα να σημειωθούν χαλαζοπτώσεις.

Αναλυτική εκτίμηση βροχοπτώσεων αλλά και θερμοκρασιών για τις επόμενες 10 ημέρες για Θεσσαλία και Σποράδες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/4/23

Βελτιωμένος καιρός, τοπικές μπόρες μόνο στα νησιά των Σποράδων. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 4 έως 20 βαθμούς κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/4/23

Προβλέπεται ηλιοφάνεια με νεφώσεις κατα περιόδους, ίσως τοπικές μπόρες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Πίνδου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 6 έως 21/22 βαθμούς κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/4/23

Προβλέπεται βελτιωμένος καιρός με συννεφιά αλλά τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες στα ορεινά και ημιορεινά της Πίνδου, του Ολύμπου και πιθανόν της Όθρυς θα σημειωθούν μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 8 έως 22 βαθμούς κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/5/23

Αναμένεται συννεφιά και σταδιακά θα σημειωθούν μπόρες και σποραδικές καταιγίδες, το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 10 έως 19 βαθμούς κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 2/5/23

Προβλέπεται συννεφιασμένος καιρός με μπόρες και καταιγίδες τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες, το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 9 έως 19/20 βαθμούς κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 3/5/23

Προβλέπεται συννεφιά με μπόρες και καταιγίδες απο τις πρωινές ώρες, πιθανές τοπικές χαλαζοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 9 έως 18 βαθμούς κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 4/5/23

Προβλέπεται άστατος καιρός με μπόρες και καταιγίδες που τοπικά θα είναι ισχυρές και πιθανόν θα συνοδεύονται απο τοπικές χαλαζοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 9 έως 21 βαθμούς κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/5/23

Προβλέπονται τοπικές νεφώσεις και ίσως σημειωθούν τις θερμές ώρες της ημέρες τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 8 έως 22 βαθμούς κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/5/23

Προβλέπεται βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 8 έως 23/24 βαθμούς κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/5/23

Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί απο 9 έως 25/26 βαθμούς κελσίου.

Συνοψίζοντας απο 1/5 έως και τις 4/5 μπαίνουμε σε περιόδο αστάθειας με μπόρες και καταιγίδες που θα είναι ισχυρές το διήμερο 3-4/5 και αναμένονται να σημειωθούν και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Σταδιακή βελτίωση του καιρού απο 5/5 και κυρίως το Σ/Κ 6-7/5 με την θερμοκρασία σε σημαντική άνοδο.

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης.
Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ξέρετε απο που ενημερώνεστε!
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό site της Θεσσαλίας.
meteo-thessalia.gr
facebook: Πάνος Αρχοντής
fb page: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *