Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 5-14/4/23 ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 5-14/4/23 ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Ποδαρικό με αρκετές βροχές έκανε ο Απρίλιος όπως άλλωστε το είχαμε τονίσει και στην μακροπρόθεσμη εκτίμησή μας στο τέλος Μαρτίου και μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας ΕΔΩ

Αυτός ο άστατος καιρός φαίνεται να συνεχίζεται κατα περιόδους και το μεγαλύτερο μέρος της Μεγάλης Εβδομάδας με μπόρες/καταιγίδες και την θερμοκρασία σε χαμηλότερα απο τα κανονικά επίπεδα με τάση ανόδου απο τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας και μετά.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά μέρα με τη μέρα για τις επόμενες 10 ημέρες.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5/4/23

Τοπικές μπόρες κυρίως σε ορεινές-ημιορεινές περιοχές με πιθανότητα πρόσκαιρα επηρεασμού και κάποιων πεδινών τμημάτων. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 6 έως 17 βαθμούς κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 6/4/23

Αναμένεται άστατος καιρός με βροχές και μπόρες αλλά και διαστήματα με βελτιωμένο καιρό. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 5 έως 14 βαθμούς κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/4/23

Βελτιωμένος καιρός με μικρή πιθανότητα στην Πίνδο για πρόσκαιρη μπόρα τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 0 έως 16 βαθμούς κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/4/23

Προβλέπεται ηλιοφάνεια με νεφώσεις κατα περιόδους και ίσως σημειωθούν τοπικές μπόρες κυρίως στην ανατολική και βόρεια Θεσσαλία. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 1 έως 17 βαθμούς κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/4/23

Τοπικές μπόρες/καταιγίδες αλλά και διαστήματα με βελτιωμένο καιρό. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 3 έως 15 με 16 βαθμούς κελσίου.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10/4/23

Άστατος με βροχές και καταιγίδες κατα περιόδους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 5 έως 17 με 18 βαθμούς κελσίου.

ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ 11/4/23

Άστατος με μπόρες και τοπικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 5 έως 17 με 18 βαθμούς κελσίου.

ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/4/23

Άστατος καιρός με μπόρες και καταιγίδες τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 5 έως 18 με 19 βαθμούς κελσίου.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 13/4/23

Τοπικές μπόρες στις ορεινές περιοχές τις θερμές ώρες της ημέρας, βελτιωμένος στα υπόλοιπα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 5 έως 20 με 21 βαθμούς κελσίου.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/4/23

Άστατος με μπόρες στα ορεινά τμήματα τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες, ηλιοφάνεια στα υπόλοιπα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 6 έως 23 με 24 βαθμούς κελσίου.

Τα νεότερα στοιχεία για τον καιρό του Πάσχα θέλουν αστάθεια το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή του Πάσχα και την δεύτερη ημέρα του Πάσχα κυρίως στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Υπαρκτή πιθανότητα να επηρεαστούν τοπικά και κάποιες πεδινές περιοχές. Η θερμοκρασία στους 20-22 βαθμούς το τριήμερο.

Βέβαια όλα αυτά θα τα ξέρουμε όσο πλησιάζουμε οπότε θα παρακολουθείτε τα αναλυτικά τακτικά δελτία καιρού που θα δημοσιεύω.

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης.
Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ξέρετε απο που ενημερώνεστε!
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό site της Θεσσαλίας.
meteo-thessalia.gr
facebook: Πάνος Αρχοντής
fb page: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *