Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 19-25/2/23 (+αναλυτικοί χάρτες)

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 19-25/2/23 (+αναλυτικοί χάρτες)

Η παρατεταμένη ανομβρία θα χαρακτηρίζει τον καιρό των επόμενων αρκετών ημερών στην χώρα μας. Αποτέλεσμα των υψηλών πιέσεων που θα βρίσκονται πάνω απο την χώρα μας και στο μεγαλύτερο τμήμα της Μεσογείου έως και το ερχόμενο Σάββατο 25 του μήνα.

Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού έως και τις 25 του μήνα, οι πολλές ώρες με ηλιοφάνεια, οι τοπικές ομίχλες νωρίς το πρωί και τις βραδινές ώρες ιδιαίτερα σε πεδιάδες και δίπλα σε ποταμούς/λίμνες και οι ανοιξιάτικες θερμοκρασίες. Τα μεσημέρια ο υδράργυρος θα φτάνει εως και τους 17-20 βαθμούς κελσίου, ενώ νωρίς το πρωί και την νύχτα δεν θα πέφτει κάτω απο τους 3-4 βαθμούς κελσίου.

Οι άνεμοι σε γενικές γραμμές εξασθενημένοι και σε στεριά και σε θάλασσα.

Στον παρακάτω χάρτη μπορείτε να δείτε τις μέγιστες θερμοκρασίες όλης της ερχόμενης εβδομάδας.

Στον παρακάτω χάρτη μπορείτε να δείτε το σύνολο του υετού εώς και το Σάββατο 25/2 στον Ελλαδικό χώρο με χαρακτηριστική απουσία βροχών εκτός απο λίγες σύντομες βροχές άνευ σημασίας στο ανατολικό Αιγαίο.

Δυστυχώς οι φίλοι αγρότες που ήδη μου στέλνετε πολλά μηνύματα για τις σπορές και τις βροχές που χρειάζεστε, θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή για μια εβδομάδα. Η οποιαδήποτε πιθανότητα για αλλαγή του καιρού με πτωση της θερμοκρασίας και κάποιες βροχες πηγαίνει για μετά τις 27 του μήνα και κυρίως τις πρώτες μέρες του Μάρτη.

Οι υπόλοιποι εκμεταλλευτείτε τον καλό και σχεδόν ανοιξιάτικο καιρό για οποιαδήποτε εξωτερική εργασία ή βόλτα σε βουνό ή θάλασσα.

Εδώ θα είμαστε όμως για να τα βλέπουμε αναλυτικά και θα ενημερώνεστε μέσα απο τις τακτικές μου προγνώσεις με όλα τα νεότερα.

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης.
Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ξέρετε απο που ενημερώνεστε!
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό site της Θεσσαλίας.
meteo-thessalia.gr
facebook: Πάνος Αρχοντής
fb page: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Related articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *