ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΥΣ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ ΛΑΡΙΣΑΣ!

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΥΣ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ ΛΑΡΙΣΑΣ!

Αυτή την ώρα που γράφεται το συγκεκριμένο κείμενο η ώρα είναι 14:12 και ήδη το Μακρυχώρι Λάρισας ξεπέρασε τους 40 βαθμούς κελσίου και μάλιστα ο μετεωρολογικός μας σταθμός αυτή την ώρα δείχνει 40.8 βαθμούς κελσίου με τις ακριβείς μετρήσεις του απο την περιοχή. Στις υψηλές αυτές θερμοκρασίες καθοριστικό ρόλο παίζει ο δυτικός άνεμος (λίβας) που εκτοξεύει εντυπωσιακά τον υδράργυρο, όπως στην περίπτωση του Μακρυχωρίου. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ζωντανά τις καταγραφές απο το Μακρυχώρι.

Στους 39 το θερμόμετρο αυτή την ώρα στην πόλη της Λάρισας όπως καταγράφει ο μετεωρολογικός μας σταθμός στην Χαραυγή Λάρισας. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ζωντανά τον καιρό στην Λάρισα.

Το απόγευμα θα καταγραφούν οι απόλυτα μέγιστες θερμοκρασίες απο τους μετεωρολογικούς σταθμούς και θα επανέλθω με τον τελικό πίνακα για να δούμε που θα φτάσει σήμερα το κοντέρ των θερμοκρασιών.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας για την καλύτερη ενημέρωση σας κάνοντας μια δωρεά/donate για το meteo-thessalia.gr το οποίο απο το 2010 σας προσφέρει συνεχή έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση μέσω ασφαλούς τρόπου του Paypal ή αυτόματα απο την κάρτα σας.

Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *