Αξιόλογες βροχές σε μεγάλο μέρος αγροτικών περιοχών από το απόγευμα της Τετάρτης μέχρι το πρωί της Πέμπτης 19/5/2022(+Χάρτες)

Αξιόλογες βροχές σε μεγάλο μέρος αγροτικών περιοχών από το απόγευμα της Τετάρτης μέχρι το πρωί της Πέμπτης 19/5/2022(+Χάρτες)

Το ψυχρό μέτωπο από τα βόρεια Βαλκάνια θα δημιουργήσει ένα μεγάλο νεφικό σύστημα πάνω από τις αγροτικές περιοχές της χώρας μας από το απόγευμα της Τετάρτης 18/5/2022, δίνοντας αξιόλογες βροχές στη Θεσσαλία και στην κεντρική Στερεά Ελλάδα , σύμφωνα με όλα σχεδόν τα προγνωστικά μοντέλα.


Έτσι, προτείνουμε στους αγρότες και ιδιαίτερα τους βαμβακοπαραγωγούς που προτίθενται να αρδεύσουν τα χωράφια τους να περιμένουν μέχρι το πρωί της Πέμπτης, και στη συνέχεια να αποφανθούν εάν το νερό που πιθανόν θα πέσει είναι ικανοποιητικό για τις καλλιέργειες τους.
Οι καλλιεργητές τριφυλλιού που έχουν κόψει τα τριφύλλια τους να τα μαζέψουν και να τα δέσουν μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 18/5/2022.
Τέλος, οι αμπελοκαλλιεργητές να φροντίσουν να ραντίσουν τα αμπέλια τους μετά τις πιθανές βροχές. Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα meteo-thessalia.gr για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

ΠΗΓΕΣ ΧΑΡΤΩΝ: TropicalTidbits, Weather.us

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΝΙΗΛ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ-ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ

Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *