Υπερχείλιση του ποταμού Λούρου στην Ήπειρο! (φωτο)

Υπερχείλιση του ποταμού Λούρου στην Ήπειρο! (φωτο)

Η άνοδος της στάθμης του ποταμού Λούρου προκάλεσε προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή του Τερόβου ενώ από τον όγκο των υδάτων πλημμύρισαν οι εγκαταστάσεις ιχθυοτροφείου πέστροφας στο Χάνι Τερόβου Ανάλογες καταστροφές σημειώθηκαν και σε άλλα ιχθυοτροφεία της περιοχής.
Προβλήματα παράλληλα έχουν δημιουργηθεί από την υπερχείλιση του ποταμού Αχέροντα με την κατάσταση να είναι δύσκολη ιδιαίτερα στην περιοχή της Γλυκής .

Παράλληλα έχουν σημειωθεί καταπτώσεις σε πολλά σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου ενώ τα χιόνια που έλιωσαν εξαιτίας των βροχοπτώσεων συνέβαλαν στην εκδήλωση των πλημμυρικών φαινομένων .

Μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου επιχειρούν όπου απαιτείται ενώ ανάλογη εικόνα με προβλήματα λόγω του μεγάλου όγκου υδάτων αναφέρονται και σε περιοχές πέριξ του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων ,στο Σταυράκι ,στα Μάρμαρα και στο Μπιζάνι .
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου ανακοινώθηκε ότι σύμφωνα με Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ισχύει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω έντονων καιρικών φαινομένων και υπερχείλισης του ποταμού Αχέροντα, από το 3ο έως το 4ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Καναλλακίου – Καστρίου (κόμβος Καναλλακίου έως γέφυρα Καστρίου) και εκτροπή της κυκλοφορίας και διεξαγωγή αυτής μέσω παρακαμπτηρίων οδών, μέχρι τη λήξη των καιρικών φαινομένων.

Πηγή: epirus-tv-news.gr

Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό site της Θεσσαλίας.
meteo-thessalia.gr
facebook: Πάνος Αρχοντής
fb page: ΚΑΝΕΤΕ LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
e-mail: panosmeteo@gmail.com
Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *