ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2021-2022 (+χάρτες)

ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2021-2022 (+χάρτες)

Οι Αμερικανοί εξέδωσαν την μακροπρόθεσμή τους για τον φετινό χειμώνα 2021-2022.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία τους αναμένουν έναν αρκετά ξηρό χειμώνα για την κεντρική και βόρεια Ευρώπη, ενώ αντίθετα στην ανατολικη Ευρώπη αναμένουν πολλές βροχές και χιονοπτώσεις και αρκετά κρύο καιρό. Στην Μεσόγειο και την χωρα μας αναμένουν πολλές βροχές ικανές να δημιουργήσουν και πλημμυρικά φαινόμενα.

Με πιο απλά λόγια αν επιβεβαιωθούν οι Αμερικανοί θα μιλάμε σίγουρα για έναν πολύ αξιόλογο χειμώνα με πολλές βροχές και χιονοπτώσεις, καθώς τα κρύα που θα υπάρχουν στα βόρεια Βαλκάνια θα κατεβαίνουν συχνά έως την χώρα μας δίνοντας αξιόλογες χιονοπτώσεις.

Βέβαια κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει στην πραγματικότητα, αλλά απο την εμπειρία μου περιμένω και εγώ να δώ αξιόλογα πράγματα φέτος…

Στους παρακάτω χάρτες βλέπετε στον πρώτο τον χάρτη την μακροπρόθεσμη για τον φετινό χειμώνα και στον δεύτερο χάρτη την απόκλιση του χιονιού σε όλη την Ευρώπη για τον φετινό χειμώνα επίσης. Και βλέπετε συγκεκριμένα οτι στην χώρα μας αναμένονται περισσότερες χιονοπτώσεις στον ηπειρωτικό κορμό απο τον μέσο όρο!

Όλα αυτά αποτελούν απλές ενδείξεις και σε καμία περίπτωση πρόγνωση, εμείς θα παρακολουθούμε μήνα μήνα την εξέλιξη και όταν έχω πιο αξιόπιστα στοιχειά στα χέρια μου θα σας κάνω και την δική μου πρόγνωση για τον φετινό χειμώνα.

Πηγές χαρτών: accuweather.com, severe-weather.eu
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό site της Θεσσαλίας.
meteo-thessalia.gr
facebook: Πάνος Αρχοντής
fb page: ΚΑΝΕΤΕ LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
e-mail: panosmeteo@gmail.com
Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *