Πρόγνωση για Φεστιβάλ Πηνειού Τετάρτη-Σάββατο 19-22/6/19

 Με αφορμή το Φεστιβάλ Πηνειού που ανοίγει σήμερα τις πύλες του και επειδή μου στέλνετε πάρα πολλοί μηνύματα σχετικά με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν,θα ενημερωθείτε πρώτοι αναλυτικά για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας απο το πρώτο καιρικό blog της Θεσσαλίας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19/6: Πιθανή πρόσκαιρη μπόρα ή και καταιγίδα τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες,με βελτίωση απο τις πρώτες βραδινές ώρες.
Η θερμοκρασία αργά το μεσημέρι θα φτάσει
τους 32 βαθμούς κελσίου,ενώ τις νυχτερινές ώρες η θερμοκρασία θα βρίσκεται στους 23-24 βαθμούς με την υγρασία στην κοίτη του ποταμού στο 85%.

ΠΕΜΠΤΗ 20/6: Προβλέπεται αρχικά ηλιόλουστος καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και πιθανόν να σημειωθεί πρόσκαιρη μπόρα,ο καιρός το βράδυ θα βελτιωθεί.
Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 33 βαθμούς κελσίου,ενώ τις νυχτερινές ώρες η θερμοκρασία θα βρίσκεται στους 24 βαθμούς με την υγρασία στην κοίτη του ποταμού στο 80-85%.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/6: Προβλέπεται ηλιόλουστος καιρός με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας.
Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει το μεσημέρι τους 35 βαθμούς κελσίου,ενώ τις πρώτες νυχτερινές ώρες η θερμοκρασία θα βρίσκεται στους 25-26 βαθμούς με την υγρασία στην κοίτη του ποταμού στο 60-70%.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/6: Προβλέπεται ηλιόλουστος καιρός αλλά τις απογευματινές ώρες πρόσκαιρα θα συννεφιάσει χωρίς όμως να σημειωθούν φαινόμενα.
Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο θα φτάσει το μεσημέρι τους 36 βαθμούς κελσίου,ενώ τις πρώτες νυχτερινές ώρες η θερμοκρασία θα βρίσκεται στους 28 βαθμούς κελσίου με την υγρασία στην κοίτη του ποταμού στο 50-60%.

Η καιρική ενημέρωση στην Θεσσαλία έχει όνομα και βρίσκεται πάντα διαθέσιμη σε κάθε διοργάνωση,για τον κάθε πολίτη μέσα απο το πρώτο καιρικό blog της Θεσσαλίας,το μόνο έμπιστο,σοβαρό και κυρίως έγκυρο και έγκαιρο!
Το meteoagia.blogspot.gr!

Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ξέρετε απο που ενημερώνεστε!
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό blog της Θεσσαλίας meteoagia.blogspot.gr!!

facebook: Πάνος Αρχοντής
 Για σωστή ενημέρωση fb page:ΚΑΝΕΤΕ LIKE

Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Related articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *