Μετεωρολογικός σταθμός Ι.Μ Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Αγιάς

Ανθρωποι με αγαπη και μερακι για την αναδειξη του τοπου τους,ανθρωποι με ηθος και αξιοπρεπεια,ανθρωποι που σε εμπιστευονται στο εγχειρημα σου!
Αυτοι ειναι οι εικονιζομενοι μαζι και ο υποφαινομενος,με την ηγουμενη μοναχη Θεοδεκτη στο κεντρο δινοντας την ευλογια της σε ολους μας!
Χωρις ολους αυτους η ιδεα μου για την εγκατασταση μετεωρολογικου σταθμου αλλα και των live καμερων στο μοναστηρι του Τιμιου Προδρομου στην Ανατολη Αγιας δεν θα ειχε πραγματοποιηθει!
Το ευχαριστω ειναι λιγο για ολους εσας παιδια!

Μπορειτε να βλεπετε ζωντανα τις καιρικες συνθηκες που επικρατουν στον Κισσαβο στο ακολουθο λινκ του μετεωρολογικου σταθμου (πατηστε πανω): Μετεωρολογικος σταθμος Τιμιου Προδρομου Ανατολης Αγιας

Τις θερμοτερες ευχαριστιες μου στην ηγουμενη Θεοδεκτη που με εμπιστευτηκε με ”κλειστα ματια” και φυσικα σε ολες τις μοναχες για τα υπεροχα εδεσματα τους που μας προσεφεραν και την φιλοξενια τους που ηταν σαν να βρισκομασταν στο σπιτι μας!
Οταν αλλοι το ”παιζουν” επιστημονες με ετοιμα εργαλεια στο ιντερνετ,οταν εχουν φτασει σε μια ηλικια και δεν εχουν κανει τιποτα για τον τοπο τους παρα μονο να κραζουν πισω απο το προφιλ τους στο φβ,εκει ερχομαστε εμεις και κανουμε πραγματα που αυτοι δεν θα εκαναν ποτε,γιατι πολυ απλα ο καναπες ειναι πιο βολικος γι’αυτους!!
Συντομα θα αναδειχθουν κι αλλες περιοχες της Θεσσαλιας,αναμεινατε!!

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ: Πάνος Αρχοντής (meteoagia.blogspot.gr) και northmeteo.gr

Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *