Πρόγνωση Αγιάς Σάββατο-Δευτέρα 16-18/1/16 Επιδείνωση με βροχές και χιόνια

 Σταδιακή αλλαγή του καιρού προβλέπεται για το Σάββατο στην κωμόπολη με συννεφιά και βροχές που θα ενταθούν,χιονοπτώσεις θα σημειωθούν άνω των 1.500 μέτρων,οι άνεμοι νότιοι 2 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 7 έως 13 βαθμούς κελσίου.

 Την Κυριακή προβλέπεται συννεφιά με βροχές νωρίς το πρωί που έως το μεσημέρι θα σταματήσουν,χιονοπτώσεις θα σημειωθούν πάνω απο τα 1.000 μέτρα,απο το απόγευμα όμως με την είσοδο της ψυχρής μάζας οι χιονοπτώσεις θα κατέβουν έως και τα 500 μέτρα και την νύχτα και στα πεδινά όπου θα χιονίζει ασθενώς όλη τη νύχτα,οι άνεμοι ασθενείς και σταδιακά βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 2 έως 7 βαθμούς κελσίου (σε εντυπωσιακή πτώση απο το απόγευμα).

 Τέλος την Δευτέρα προβλέπεται συννεφιασμένος καιρός με ασθενείς χιονοπτώσεις που απο το μεσημέρι θα σταματήσουν,οι άνεμοι βόρειοι 3 μποφόρ και η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί απο -1 έως 2 βαθμούς κελσίου.

Εκτιμώμενη-πιθανή χιονόστρωση: 0-5cm στα πεδινά και 10-15cm σε ορεινά-ημιορεινά.

Αν υπάρξει οποιαδήποτε σημαντική αλλαγή στα προγνωστικά στοιχεία η πρόγνωση θα ανανεωθεί.    Επιμέλεια-Σύνταξη Πρόγνωσης:Αρχοντής Παναγιώτης Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος-Προγνώστης

Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *