ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2025
ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται νεφελώδης καιρός με τοπικές βροχές στους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας και στα ορεινά τμήματα της υπόλοιπης περιφέρειας και ίσως πρόσκαιρα σε κάποιες πεδινές περιοχές.
Στην Λάρισα αναμένεται συννέφια και ίσως βρέξει πρόσκαιρα.
ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά μεταβλητοί ασθενείς και στα θαλάσσια νοτιοανατολικοί 2-3 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 5 έως 11/14βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 8 έως 16/17 βαθμούς κελσίου.
ΠΕΜΠΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2025
ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται νεφελώδης καιρός με βροχές οι οποίες στα ανατολικά τμήματα της περιφέρειας αλλά και σε περιοχές των Τρικάλων και της Καρδίτσας πρόσκαιρα θα είναι έντονες.
Στην Λάρισα αναμένεται συννεφιά με βροχές που απο το απόγευμα πρόσκαιρα θα ενταθούν.
ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά απο διάφορες διευθύνσεις ασθενείς και στα θαλάσσια νοτιοανατολικοί 4-5 και απο το μεσημέρι 6-7 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 9 έως 13/15 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 11 έως 16/17 βαθμούς κελσίου.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2025
ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται κακοκαιρία με βροχές και τοπικές καταιγίδες κατα περιόδους αρκετά έντονες στα παράλια Λάρισας, σε περιοχές του Κισσάβου και της Μαγνησίας, γρήγορα τα έντονα φαινόμενα θα επεκταθούν και στο εσωτερικό της περιφέρειας.
Στην Λάρισα αρχικά αναμένεται συννεφιά με τοπικές βροχές, γρήγορα ο καιρός θα επιδεινωθεί και οι βροχές θα ενταθούν απο το μεσημέρι και μετά.
ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά βορειοδυτικοί 2-3 μποφόρ και στα θαλάσσια νοτιοανατολικοί 6-7 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 10 έως 12/13 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 12 έως 15/16 βαθμούς κελσίου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
Η Παρασκευή φαίνεται οτι θα είναι η δυσκολότερη ημέρα στην περιφέρεια καθώς αναμένονται έντονες βροχές που θα έχουν διάρκεια, ιδιαίτερα στα παράλια Λάρισας.
Στα πεδινά αναμένονται έως και 50 χιλιοστά βροχής.
Στα παράλια Λάρισας-Μαγνησίας 80-100 χιλιοστά βροχής.
Προσοχή σε ποτάμια, ρέματα ή χειμάρρους που μπορεί να φουσκώσουν απότομα.
Μεγάλη προσοχή στις ιρλανδικές διαβάσεις, ΔΕΝ διασχίζουμε εάν έχει πολύ νερό.
Εάν κριθεί απαραίτητο και ανάλογα με την εξέλιξη των προγνωστικών στοιχείων, η πρόγνωση θα ανανεωθεί.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΕΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΕΛΛΑΔΑΣ 3-5/12/25

![]()
