Προγνώσεις Θεσσαλίας & Σποράδων

Πρόγνωση Θεσσαλίας – Σποράδων και Λάρισας 23-25/10/26

Συννεφιές, ομίχλες και τοπικές βροχές  (+χάρτες βροχής)

Πρόγνωση Θεσσαλίας – Σποράδων και Λάρισας 23-25/10/26

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με ηλιοφάνεια και νεφώσεις κατα περιόδους. Τις πρωινές ώρες σε περιοχές του Κισσάβου, Μαυροβουνίου, παραλιών Λάρισας, Μαγνησίας, Πηλίου και Σποράδων θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές με γρήγορη βελτίωση. Τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται ομίχλες.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κατα περιόδους και τοπικές ομίχλες νωρίς το πρωί.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά βόρειοι 2 μποφόρ και στα θαλάσσια βόρειοι 6-7 μποφόρ με εξασθένηση απο το μεσημέρι.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 11 έως 22/23 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 14 έως 22/23 βαθμούς κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, απο το μεσημέρι θα συννεφιάσει σε όλη την περιφέρεια. Σε περιοχές Κισσάβου, Μαυροβουνίου, παραλιών Λάρισας, Μαγνησίας, Πηλίου, ορεινά Όθρυος και Ολύμπου θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές άνευ σημασίας. Τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, ενώ απο το μεσημέρι θα συννεφιάσει. Τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νοτιοανατολικοί 2 μποφόρ και στα θαλάσσια ανατολικοί βορειοανατολικοί 2-3 μποφόρ και απο το μεσημέρι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 9 έως 21/22 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 12 έως 20 βαθμούς κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται νεφελώδης καιρός και θα σημειώνονται τοπικές βροχές. Ομίχλες στα ορεινά-ημιορεινά τμήματα.

Στην Λάρισα αναμένεται συννεφιασμένος καιρός με τοπικές βροχές.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά ανατολικοί 2-3 μποφόρ και στα θαλάσσια ανατολικοί 3-4 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 11 έως 20/21 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 13 έως 19/20 βαθμούς κελσίου.

          ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΕΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ 23-25/10/26

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026

 23_ΟΚΤ.png

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026

24_ΟΚΤ.png

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026

25_ΟΚΤ.png

 

 

 

Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ενημερώνεστε πάντα από το meteo-thessalia.gr

Στηρίξτε την προσπάθειά μας για την καλύτερη ενημέρωσή σας & για να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε έγκυρες και έγκαιρες προγνώσεις.

author image

Επιμέλεια - Σύνταξη: Πάνος Αρχοντής

Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης