Αστάθεια τις πρώτες ημέρες του Μαΐου με αυξημένη την πιθανότητα να σημειωθούν χαλαζοπτώσεις.

Αναλυτική εκτίμηση βροχοπτώσεων αλλά και θερμοκρασιών για τις επόμενες 10 ημέρες για Θεσσαλία και Σποράδες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/4/23

Βελτιωμένος καιρός, τοπικές μπόρες μόνο στα νησιά των Σποράδων. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 4 έως 20 βαθμούς κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/4/23

Προβλέπεται ηλιοφάνεια με νεφώσεις κατα περιόδους, ίσως τοπικές μπόρες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Πίνδου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 6 έως 21/22 βαθμούς κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/4/23

Προβλέπεται βελτιωμένος καιρός με συννεφιά αλλά τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες στα ορεινά και ημιορεινά της Πίνδου, του Ολύμπου και πιθανόν της Όθρυς θα σημειωθούν μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 8 έως 22 βαθμούς κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/5/23

Αναμένεται συννεφιά και σταδιακά θα σημειωθούν μπόρες και σποραδικές καταιγίδες, το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 10 έως 19 βαθμούς κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 2/5/23

Προβλέπεται συννεφιασμένος καιρός με μπόρες και καταιγίδες τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες, το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 9 έως 19/20 βαθμούς κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 3/5/23

Προβλέπεται συννεφιά με μπόρες και καταιγίδες απο τις πρωινές ώρες, πιθανές τοπικές χαλαζοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 9 έως 18 βαθμούς κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 4/5/23

Προβλέπεται άστατος καιρός με μπόρες και καταιγίδες που τοπικά θα είναι ισχυρές και πιθανόν θα συνοδεύονται απο τοπικές χαλαζοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 9 έως 21 βαθμούς κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/5/23

Προβλέπονται τοπικές νεφώσεις και ίσως σημειωθούν τις θερμές ώρες της ημέρες τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 8 έως 22 βαθμούς κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/5/23

Προβλέπεται βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 8 έως 23/24 βαθμούς κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/5/23

Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί απο 9 έως 25/26 βαθμούς κελσίου.

Συνοψίζοντας απο 1/5 έως και τις 4/5 μπαίνουμε σε περιόδο αστάθειας με μπόρες και καταιγίδες που θα είναι ισχυρές το διήμερο 3-4/5 και αναμένονται να σημειωθούν και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Σταδιακή βελτίωση του καιρού απο 5/5 και κυρίως το Σ/Κ 6-7/5 με την θερμοκρασία σε σημαντική άνοδο.

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης.
Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ξέρετε απο που ενημερώνεστε!
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό site της Θεσσαλίας.
meteo-thessalia.gr
facebook: Πάνος Αρχοντής
fb page: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Πάνος Αρχοντής

Recent Posts

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 2-8/5/24 (+χάρτης βροχής)

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης. Αστάθεια κατα διαστήματα με μπόρες και σποραδικές…

18 ώρες ago

Ο πιο θερμός Απρίλιος τα τελευταία 15 χρόνια σε Θεσσαλία, Πελοπόννησο και Νησιά Αιγαίου

Σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) που λειτουργούν ανελλιπώς…

19 ώρες ago

Πρόγνωση Θεσσαλίας και Σποράδων 1-3 Μαΐου 2024 Βελτιωμένος με τοπικές μπόρες στα ορεινά (+χάρτες βροχής)

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης. ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΜΑΙΟΥ 2024 ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ:…

1 ημέρα ago

ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΙΟΥ 2024 ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: ΠΑΝΟΣ ΑΡΧΟΝΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ- ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΗΣ Μελετήθηκαν όλα τα…

4 ημέρες ago

Πρόγνωση Θεσσαλίας και Σποράδων 28-30 Απριλίου 2024 Ηλιόλουστος καιρός (+χάρτης βροχής)

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης. ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται…

5 ημέρες ago

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 25/4-1/5/24 (+χάρτης βροχής)

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης. Βελτιωμένος καιρός με κανονικές για την εποχή…

1 εβδομάδα ago