Καιρικά νέα

Νέα συνεργάτης στο site μας μετεωρολόγος

Ακόμη ένας άνθρωπος της μετεωρολογίας θα πλαισιώσει το site μας με προγνώσεις και επιστημονικά άρθρα για την δική σας έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Ο λόγος για την Ευαγγελία Μαντζάρα γεννημένη το 1990 με καταγωγή από την περιοχή της Ελασσόνας. Το 2012 αποφοίτησε από το τμήμα φυσικής του Παν/μίου Ιωαννίνων, όπου εκπόνησε πτυχιακή εργασία με τίτλο «Σύγκριση των ημερήσιων τιμών της μέγιστης και ελάχιστης θερμοκρασίας και του ύψους υετού των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Παν/μιου Ιωαννίνων και Ανατολής». Έπειτα συνέχισε στο ίδιο τμήμα για μεταπτυχιακές σπουδές στο πρόγραμμα «Ατμοσφαιρικές Επιστήμες και Περιβάλλον», από το οποίο αποφοίτησε το 2014 με άριστα. Εκεί είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί με την πρόγνωση καιρού για την περιοχή των Ιωαννίνων, ενώ εκπόνησε διπλωματική εργασία με τίτλο «Μελέτη της ανθρώπινης δυσφορίας κατά το θέρος στις περιοχές Αθηνών και Ιωαννίνων με τη χρήση του βίο μετεωρολογικού δείκτη UTCI».

Το 2017 αποφοίτησε από το ΜΠΣ στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση του Παν/μιου Λευκωσίας. Από το 2012 έως το 2018 εργάζονταν στην ιδιωτική εκπαίδευση, ενώ από το 2019 είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια της ειδικής αγωγής.

Την ευχαριστούμε θερμά που μας επέλεξε για να συνεργαστεί και να μοιραστεί τις γνώσεις της. Της ευχόμαστε καλή αρχή και καλή συνεργασία.

Πλέον η ομάδα μας συγκροτείται απο 3 προγνώστες και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να έχετε την καλύτερη καιρική ενημέρωση.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Πάνος Αρχοντής

Recent Posts

Πρόγνωση Θεσσαλίας και Σποράδων 28-30 Απριλίου 2024 Ηλιόλουστος καιρός (+χάρτης βροχής)

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης. ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται…

12 ώρες ago

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 25/4-1/5/24 (+χάρτης βροχής)

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης. Βελτιωμένος καιρός με κανονικές για την εποχή…

3 ημέρες ago

Πρόγνωση Θεσσαλίας και Σποράδων 25-27 Απριλίου 2024 Βελτιωμένος καιρός με κανονικές θερμοκρασίες (+χάρτες βροχής)

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης. ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται…

4 ημέρες ago

Πρόγνωση Θεσσαλίας και Σποράδων 22-24 Απριλίου 2024 Νέες βροχές την Τρίτη (+χάρτες βροχής)

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται συννεφιά κατα περιόδους με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας, μικρή…

6 ημέρες ago

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΓΙΑ 19-20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 (+αποκλειστικοί χάρτες)

Συνεχίζουν και τα πρωινά στοιχεία της 19ης Απριλίου να επιμένουν για πολύ έντονα φαινόμενα στην…

1 εβδομάδα ago

Πρόγνωση Θεσσαλίας και Σποράδων 19-21 Απριλιου 2024 Έντονες βροχές και καταιγίδες απο το απόγευμα της Παρασκευής (+χάρτες βροχής)

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Αρχικά…

1 εβδομάδα ago