Πρόγνωση Θεσσαλίας & Σποράδων

Πρόγνωση Θεσσαλίας και Σποράδων 27-29 Αυγούστου 2024 Τοπικές μπόρες περισσότερες την Πέμπτη (+χάρτης βροχής)

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης.

ΤΡΙΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα που ίσως δώσουν λίγες μπόρες στα ορεινά τμήματα. Τις πρωινές ώρες έως και νωρίς το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές μπόρες στα παράλια τμήματα, σε περιοχές του Κισσάβου, του Μαυροβουνίου, στα υπόλοιπα πεδινά τμήματα του νομού Λάρισας και πρόσκαιρα σε περιοχές της Μαγνησίας. Έως  το απόγευμα σε αυτές τις περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και πέριξ της πόλης έως νωρίς το μεσημέρι θα σημειωθούν μπόρες με πιθανότητα να επηρεαστεί πρόσκαιρα και η πόλη.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά ανατολικοί 2 μποφόρ και στα θαλάσσια βορειοανατολικοί 2-3 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 19 έως 33/34 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 22 έως 29/30 βαθμούς κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφωσεις το μεσημέρι-απόγευμα που στα ορεινά του Ολύμπου, του Κισσάβου και της Πίνδου θα δώσουν μπόρες.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νότιοι 2 μποφόρ και στα θαλάσσια νοτιοανατολικοί 2-3 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 19 έως 34/35 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 22 έως 33 βαθμούς κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Αρχικά προβλέπεται βελτιωμένος καιρός αλλά σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το μεσημέρι-απόγευμα θα σημειωθούν μπόρες και καταιγίδες όχι μόνο στα ορεινά αλλά και σε πεδινά τμήματα. Αυξημένη η πιθανότητα για χαλαζοπτώσεις κυρίως στα ορεινά-ημιορεινά τμήματα. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.

Στην Λάρισα αναμένεται αρχικά βελτιωμένος καιρός αλλά σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το μεσημέρι-απόγευμα θα σημειωθούν μπόρες και σποραδικές καταιγίδες πέριξ της πόλης και πιθανόν καταιγίδα να επηρεάσει και την πόλη. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά και θαλάσσια τμήματα απο διάφορες διευθύνσεις 2-3 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 20 έως 33/34 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 23 έως 31/32 βαθμούς κελσίου.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΕΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 27-29/8/24

Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ξέρετε απο που ενημερώνεστε!
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό site της Θεσσαλίας.
meteo-thessalia.gr
facebook: Panos Archontis C
fb page: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Πάνος Αρχοντής

Recent Posts

Πρόγνωση Θεσσαλίας και Σποράδων 16-18 Σεπτεμβρίου 2024 Αξιόλογες βροχές απο την Τρίτη (+χάρτες βροχής)

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης. ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024 ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται…

1 ημέρα ago

Πρόγνωση Θεσσαλίας και Σποράδων 12-15 Σεπτεμβρίου 2024 Τοπικές μπόρες στα ορεινά, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας απο την Κυριακή (+χάρτης βροχής)

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης. ΠΕΜΠΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024 ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται…

5 ημέρες ago

Πρόγνωση Θεσσαλίας και Σποράδων 9-11 Σεπτεμβρίου 2024 Φθινόπωρο απο την Τρίτη με βροχές και ομίχλες (+χάρτης βροχής)

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης. ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024 ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπονται…

1 εβδομάδα ago

Πρόγνωση Θεσσαλίας και Σποράδων 7-8 Σεπτεμβρίου 2024 Αστάθεια με μπόρες και καταιγίδες (+χάρτης βροχής)

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης. ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024 ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Αρχικά…

1 εβδομάδα ago

ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024 ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: ΠΑΝΟΣ ΑΡΧΟΝΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ- ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΗΣ Μελετήθηκαν όλα τα…

2 εβδομάδες ago

Πρόγνωση Θεσσαλίας και Σποράδων 4-6 Σεπτεμβρίου 2024 Τοπικές μπόρες στα ορεινά (+χάρτης βροχής)

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος- Πιστοποιημένος Προγνώστης. ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024 ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται…

2 εβδομάδες ago