Ο καιρός αναλυτικά για τον 2ο ορεινό αγώνα Κισσάβου

Με αφορμή τον 2ο ορεινό αγώνα Κισσάβου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Αγιάς,όπως σας είχα ενημερώσει με δική μου πρωτοβουλία θα εκδόσω αναλυτική πρόγνωση για όλη την διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι δρομείς.
Σύμφωνα λοιπόν και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ο καιρός την Κυριακή στην Αγιά θα είναι ηλιόλουστος με λίγες νεφώσεις τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες.
Όσο θα ανηφορίζουμε προς το χωριό Ανατολή (960μ) οι νεφώσεις θα αυξάνονται ενώ στην κορυφή του Κισσάβου (Προφήτης Ηλίας 1978μ) θα επικρατεί σχεδόν συννεφιασμένος καιρός χωρίς όμως φαινόμενα και ψυχρός σε σχέση με την υπόλοιπη διαδρομή.
Οι άνεμοι σε όλο το ύψος απο την Αγιά έως και την κορυφή του Κισσάβου θα πνέουν απο βορειοανατολικές διευθύνσεις στα 2 μποφόρ,ενώ απο την Ανατολή και βορειότερα θα φτάνουν κατα διαστήματα και τα 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία αναλυτικά για όλη τη διαδρομή θα κυμανθεί:

ΑΓΙΑ: 12…22
ΜΕΓΑΛΟΒΡΥΣΟ: 12…20
ΑΝΑΤΟΛΗ: 11…18
ΣΠΗΛΙΑ: 11…17
ΚΟΡΥΦΗ ΚΙΣΣΑΒΟΥ: 8…12

 Αναλυτικά στον παρακάτω χάρτη που έχω ετοιμάσει μπορείτε να δείτε με εικονίδια τις καιρικές συνθήκες για όλη την διαδρομή.Για μεγαλύτερο μεγεθός πατήστε πάνω στην εικόνα.

Για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σε όλες τις διοργανώσεις και για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ξέρετε απο πού ενημερώνεστε!

                                    Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους δρομείς!!

 ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ:Αρχοντής Παναγιώτης Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος-Προγνώστης 
Σελίδα στο fb: Κάντε like για έγκυρη ενημέρωση

Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *