Πρόγνωση καιρού Αγιάς απο Παρασκευή-Κυριακή 04-06/01/13

Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή με τοπικές νεφώσεις,οι άνεμοι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 3 έως 10 βαθμούς κελσίου.

Το Σάββατο αίθριος καιρός,σταδιακά όμως θα κάνουν την εμφάνισή τους αραιές συνεφίες,που απο το απόγευμα θα αυξηθούν και μέσα στην νύχτα θα σημειωθούν βροχές,ενώ χιόνια θα πέσουν την νύχτα πάνω απο τα 500-600μ και όσο πλησιάζουμε πρός την Κυριακή τα υψόμετρα χιονόπτωσης θα πέφτουν κι άλλο,οι άνεμοι βόρειοι 2 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 2 έως 11 βαθμούς κελσιου.

Την Κυριακή αναμένεται κρύος και μουντός καιρός,με πυκνή συννεφιά που πρόσκαιρα θα δείνει χιονόνερο,αλλά σταδιακά τα όποια φαινόμενα θα σταματήσουν,οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση θα κυμανθεί απο 0 έως 5 βαθμούς κελσίου.

Τέλος οι ψυχρές αέριες μάζες Αρκτικής προέλευσης που θα μας έρθουν απο το βράδυ του Σαββάτου,θα βρίσκονται στην περιοχή μας και την νέα εβδομάδα,κάνοντας τον καιρό πολύ κρύο,ενώ δεν αποκλείεται το κρύο αυτό να συνδιαστεί και με κάποιο βαρομετρικό χαμηλό την ερχόμενη Τρίτη 08/01 και να δώσει χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές!!

 Για οτιδήποτε νεότερο για την εξέλιξη αυτή θα ενημερωθείτε με νέο δελτίο.

Please follow and like us:

Πάνος Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *